Tardes de juliol

Cornellà programa activitats gratuïtes i a l’aire lliure per als joves del municipi

L’Ajuntament i algunes de les entitats juvenils de la ciutat organitzen tallers i activitats variades per a les tardes de juliol

Cornellà programa activitats gratuïtes i a l’aire lliure per als joves del municipi

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’un període marcat per les restriccions per a l’organització d’activitats presencials a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat), al costat d’algunes de les entitats de la ciutat com l’Esplai Fontsanta, el CIJ Sanfeliu-Sant Ildefons, els Castellers de Cornellà i el Foment de la Cultura Popular, ha engegat un projecte socioeducatiu per donar resposta a les necessitats lúdiques i esportives dels joves d’entre 12 i 21 anys durant les vacances escolars.

El programa proposa activitats per a cada tarda de dilluns, dimarts, dimecres i dijous entre el 28 de juny i el 29 de juliol. Aquestes es realitzaran en horari de tarda, de 18.30 h a 20.30 h, de manera simultània en diferents espais del municipi: places, gàbies esportives, parc de cal·listènia i ‘skate park’.

Activitats variades

Els organitzadors han ideat tallers de circ, ‘parkour’, grafiti, ioga, zumba, estampació de samarretes i ‘totebags’, màgia, torneig de futbol i vòlei, habilitats amb ‘skate’ i escúter, rap, entrenament funcional, boxa... L’objectiu és oferir una oferta d’acord amb els interessos del col·lectiu juvenil, complint totes les mesures de seguretat.

Notícies relacionades

Totes les activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia, només l’activitat de pàdel necessita confirmar assistència dels participants i tindrà un horari de 17 h a 20 h amb previsió de fer-ho per franges horàries depenent del nombre d’inscripcions.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joves