Espectacles als patis

Clown, malabars i acrobàcia per celebrar el dia mundial del circ a Cornellà

La ciutat programa tres espectacles circenses als patis de l’escola Ignasi Iglesias, l’escola Torre de la Miranda i l’escola els Pins

Clown, malabars i acrobàcia per celebrar el dia mundial del circ a Cornellà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim dissabte 17 d’abril tindrà lloc la celebració del Dia Mundial del Circ i Cornellà (Baix Llobregat) ho celebrarà amb tres espectacles simultanis a les dotze del migdia als patis de tres escoles de la ciutat.

L’escola Ignasi Iglesias, al barri del Pedró, acull a la companyia Panettone Brothers, una companyia de clown disposada a divertir el seu públic interactuant-hi i mostrant les seves habilitats i els seus jocs. A la mateixa hora a l’escola Torre de la Miranda de San Ildefonso la companyia Toniton presenta el Cabaret Circ Vintage en què una acròbata i una parella de malabaristes molt excèntrics sorprendran els assistents amb coreografies espectaculars. Finalment a l’escola els Pins, Kanaya Circo presenten el seu espectacle de varietats (verticals, teles, malabars, trapezi, música, acrobàcies i clown) protagonitzat per diversos artistes de circ de diferents companyies. 

Notícies relacionades

Les activitats tindran accés lliure i aforament limitat, però no hi haurà inscripció prèvia, es farà per ordre d’arribada. Abans d’accedir als espais es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i la recollida de dades personals.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Circ