Projecte pioner a Espanya

Un institut de Cornellà llança ‘Dynamic’, la seva pròpia beguda energètica

  • Quatre cicles formatius de l’Institut Esteve Terradas creen per primera vegada un producte real que transcendeix l’activitat estrictament acadèmica

  • Els alumnes van obsequiar el personal sanitari de l’Hospital de Viladecans com a gest de reconeixement per la seva lluita contra la Covid

Un institut de Cornellà llança ‘Dynamic’, la seva pròpia beguda energètica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre cicles formatius de grau superior de l’Institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), amb uns 70 estudiants, han participat directament en el projecte de creació de ‘Dynamic’, la seva pròpia beguda energètica.

‘Dynamic’ és fruit del treball conjunt de les famílies professionals del centre educatiu, un projecte que ha comptat amb el vistiplau de la xarxa ActivaFP de la Generalitat de Catalunya.

Pensada i dissenyada a les aules de l’Esteve Terradas, forma part del mòdul ‘Projecte’ dels cicles formatius FP de grau superior d’Informàtica, Arts Gràfiques, Administració i Finances i Assistència a la Direcció. L’objectiu principal d’aquest mòdul és la creació d’un servei o producte de manera conjunta amb les habilitats i competències que cada família professional pugui incorporar al bé.

Es tracta del primer curs en què el producte es fa realitat i no es limita a l’activitat estrictament acadèmica. Els impulsors del projecte remarquen com de pionera que és l’activitat en l’àmbit de la formació professional: «No hi ha cap institut a Espanya que hagi creat la seva pròpia beguda i tingui quatre cicles alhora treballant en un sol producte real», expressen des de l’Esteve Terradas.

Gest amb el personal sanitari de l’Hospital de Viladecans

Una vegada creada l’estructura empresarial, la imatge corporativa i la web, els alumnes van buscar un proveïdor que fabriqués la llauna amb el líquid, que finalment ha sigut Power Drinks, empresa situada a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).

La beguda, de sabor dolç i afruitat, es pot comprar a les dependències del departament d’Administració d’Empreses de l’institut i pròximament a la seva web oficial.

Notícies relacionades

El cap de setmana passat, part de l’alumnat del projecte va oferir un gest de recolzament i reconeixement al personal sanitari de l’Hospital de Viladecans, el qual va obsequiar amb 50 llaunes de ‘Dynamic’ per agrair la lluita contra la Covid que la institució està emprenent.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments