OBRE L'OPENSURF DEL CITILAB

Les aules d'estudi de Cornellà tornen després del confinament

L'aforament de les instal·lacions es veurà reduït i, en conseqüència, obligarà a confirmar l'assistència via cita prèvia

L'Opensurf dividirà els seus horaris en tres torns de matí, migdia i tarda mentre que el Citilab eliminarà el torn nocturn

 

  / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’arribada de la nova normalitat els equipaments municipals comencen a aixecar les seves persianes de nou. És el cas de les aules d’estudi i l’Opensurf del Citilab de Cornellà que han tornat a funcionar aquest 1 de juliol després de mesos de confinament. 

No obstant, per complir les mesures de seguretat corresponents de prevenció de la Covid-19, l’aforament de les instal·lacions es veurà reduït. En conseqüència, informen des de l’Ajuntament de Cornellà, els usuaris hauran de reservar via cita prèvia la seva assistència. 

Torns i reducció dels horaris 

Els torns horaris de l’Opensurf  es dividiran en tres. El primer, al matí, de 8 a 11.45 hores; el segon, al migdia, de 12.15 a 15.45 hores; i el tercer, en torn de tarda, de 16.15 a 20 hores. 

Notícies relacionades

Un altre dels canvis que destaca el consistori és la reducció dels horaris del Citilab que, fins a nou avís, obrirà únicament de 8 a 20 hores i s’eliminarà el torn nocturn. Això afecta les aules d’estudi que en la situació prepandèmia solien estar obertes les 24 hores del dia. 

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA