CORNELLÀ CREACIÓ FÒRUM

Una dècada de diàleg i reflexió en el Cornellà Creació Fòrum

El Museu de les Aigües acollirà el proper 11 d'abril una gala commemorativa a la qual assistiran alguns dels ponents que han passat pel CCF en aquests deu anys

La cita serà presentada pel còmic Txabi Franquesa i inclourà un debat sobre l'evolució i els grans canvis que s'han produït en aquesta última dècada

Una sessió del Cornellà Creació Fòrum.

Una sessió del Cornellà Creació Fòrum.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 2009 es posava en marxa a Cornellà una iniciativa disposada a convertir-se en un espai de diàleg, reflexió i anàlisi sobre temes clau per al teixit socioeconòmic. Un esdeveniment batejat com a Cornellà Creació Fòrum que, al llarg d'aquests deu anys, ha portat fins al municipi del Baix Llobregat destacades figures del panorama nacional i internacional.

El periodista John Carlin, l'escriptora Asha Miró, l'ex primer ministre italià i expresident de la Comissió Europea, Romano Prodi, la sociòloga Saskia Sassen o la premi Nobel de la pau Rigoberta Menchú són algunes de les 74 personalitats que han protagonitzat les 54 conferències, debats o cara a cara organitzats al CCF, que aquest any celebra la seva primera dècada de vida.

Per commemorar l'efemèride, el Museu Agbar de les Aigües acollirà el proper 11 d'abril una gala especial amb alguns dels convidats que han passat pel cicle en aquests anys, presentada pel còmic Txabi Franquesa i que tindrà com a bloc central el debat ‘Evolució i canvis en aquesta dècada’, moderat per la directora adjunta d’EL PERIÓDICO, Olga Grau.

Un col·loqui que protagonitzaran Elisa Robles, consellera al Gabinet de Coordinació de Política Científica del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats; Inma Puig, psicòloga clínica i consultora empresarial; Bisila Bokoko, executiva al capdavant d'una agència de desenvolupament empresarial al mercat nord-americà, i Isabel Aguilera, directiva i consellera d'empreses.

Totes elles han participat en edicions anteriors del Cornellà Creació i, en aquest acte, aportaran les seves visions sobre els canvis que s'han anat produint en aquesta última dècada i com els han viscut des dels seus respectius àmbits de treball.

Deu anys de conferències

El sopar commemoratiu serà amenitzat per Reactable, un instrument electrònic desenvolupat pel Grup de Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i pel grup vocal cornellanenc Zetzània, que aquest any celebra el seu 25è aniversari.

Notícies relacionades

A l'acte hi assistiran alguns dels ponents que han passat pel Cornellà Creació, com John Carlin, Asha Miró, el publicista Lluís Bassat o l'exdirector de responsabilitat social d'Inditex, Javier Chércoles, així com executius, directius de petites i mitjanes empreses, representants de les firmes patrocinadores i personalitats del món econòmic, polític, cultural i social.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA