MOBILITAT SOSTENIBLE

Cornellà aposta per la mobilitat elèctrica per reforçar la flota de la Guàrdia Urbana

L'Ajuntament ha adquirit 16 motocicletes, un turisme i un furgó polivalent i espera anar substituint progressivament tots els vehicles

9549 a

9549 a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà ha decidit apostar per la mobilitat elèctrica per ampliar la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana i ha decidit adquirir, mitjançant un contracte de rènting16 motociclistes elèctriques, un furgó polivalent i un turisme també elèctric.

Els vehicles s’afegeixen als dos cotxes de patrulla híbrids que ja circulen pels carrers de la ciutat i l’objectiu del consistori és anar substituint progressivament la totalitat de la flota actual per vehicles elèctrics, més respectuosos amb el medi ambient.

Els nous vehicles ajudaran el cos a realitzar les tasques de patrullatge diàries, que s’efectuen tant de tarda com nit per diferents zones de la ciutat i que en l’últim trimestre van possibilitar 1.044 actuacions i 279 visites de convivència.   

Notícies relacionades

Amb aquesta adquisició, el consistori vol estendre la seva aposta per la mobilitat sostenible a altres departaments, després d’incorporar automòbils elèctrics en altres àrees com el servei de neteja i el furgó d’inspecció.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA