Anar al contingut

MOBILITAT SOSTENIBLE

Cornellà aposta per la mobilitat elèctrica per reforçar la flota de la Guàrdia Urbana

L'Ajuntament ha adquirit 16 motocicletes, un turisme i un furgó polivalent i espera anar substituint progressivament tots els vehicles

El Periódico

Cornellà aposta per la mobilitat elèctrica per reforçar la flota de la Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Cornellà ha decidit apostar per la mobilitat elèctrica per ampliar la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana i ha decidit adquirir, mitjançant un contracte de rènting16 motociclistes elèctriques, un furgó polivalent i un turisme també elèctric.

Els vehicles s’afegeixen als dos cotxes de patrulla híbrids que ja circulen pels carrers de la ciutat i l’objectiu del consistori és anar substituint progressivament la totalitat de la flota actual per vehicles elèctrics, més respectuosos amb el medi ambient.

Els nous vehicles ajudaran el cos a realitzar les tasques de patrullatge diàries, que s’efectuen tant de tarda com nit per diferents zones de la ciutat i que en l’últim trimestre van possibilitar 1.044 actuacions i 279 visites de convivència.   

Amb aquesta adquisició, el consistori vol estendre la seva aposta per la mobilitat sostenible a altres departaments, després d’incorporar automòbils elèctrics en altres àrees com el servei de neteja i el furgó d’inspecció.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA