ROBATORI DE SMARTPHONES

Els Mossos busquen uns lladres que han buidat dues botigues de telefonia mòbil al Baix Llobregat

El primer assalt s'ha produït a la una de la matinada a Esparreguera i, el segon, una hora i mitja després a Cornellà de Llobregat

Un ciutadà parla per telèfon aquest dimecres al migdia davant l’aparador destrossat de la botiga de telefonia mòbil de la Rambla d’Anselm Clavé de Cornellà.

Un ciutadà parla per telèfon aquest dimecres al migdia davant l’aparador destrossat de la botiga de telefonia mòbil de la Rambla d’Anselm Clavé de Cornellà. / GUILLEM SANCHEZ / ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN / Cornellà de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra busquen uns lladres que han atracat dues botigues de telefonia mòbil aquesta matinada. La primera ha estat en una botiga Movistar d'Esparreguera, a la una, i la segona, en un local de Vodafone a Cornellà de Llobregat, a dos quarts de dues.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que han estat els mateixos en els dos casos. Els atracadors han accedit als establiments aixecant les persianes metàl·liques i destrossant el vidre amb algun objecte contundent.

Una vegada a dins, han robat tots els telèfons mòbils ('smartphones') que han trobat i han fugit.

Notícies relacionades

Els empleats del local de Cornellà, situat a la Rambla d’Anselm Clavé, han obert al públic i atenen els clients amb la persiana abaixada per tapar el forat del vidre exterior.

Més notícies de Cornellà