El grup vocal Zetzània celebra el seu aniversari a l'Auditori de Cornellà

Vint anys després de la seva fundació, el cor presenta a la seva ciutat natal el seu últim treball, titulat 'Gospel & Jazz'

Imatge del grup vocal Zetzània després d’una de les seves actuacions.

Imatge del grup vocal Zetzània després d’una de les seves actuacions. / ZETZÀNIA

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Cornellà de Llobregat

El grup vocal Zetzània celebra vint anys i commemora aquest aniversari amb un concert molt especial a l'Auditori de Cornellà el 23 de març a les 19.00 h. Un acte entranyable que recordarà els inicis d'aquest cor fundat el 1993 amb la intenció d'obrir un nou camí dins de la música coral de Cornellà.

Cor Jove Zetzània va ser el seu primer nom. Ara, dues dècades després, és un grup madur que s'ha enriquit amb les diferents aportacions que han anat deixant els seus components i els sis directors que han passat per la formació, forjant el so que els és tan característic d'harmonies compactes a quatre i sis veus.

El concert, sota la direcció actual d'Erwyn Seerutton, servirà per presentar al públic el seu nou treball, ‘Gospel & Jazz’. L'acte comptarà amb la participació de convidats especials i oferirà als espectadors un viatge musical a través d'aquests dos estils tan representatius de la música afroamericana.

Notícies relacionades

Les entrades ja estan a la venda a través d'internet per 12 euros, i per 19 euros si es compren el mateix dia en taquilla. Aquest concert forma part de la programació de primavera de l'Auditori de Cornellà, que prosseguirà el dia 27 d'abril amb ‘Los hijos de Kennedy’, protagonitzada per Maribel Verdú, Emma Suárez, Ariadna Gil, Fernando Cayo i Alex García.

Més notícies de Cornellà