Descans en la ronda espanyola

Enric Mas: «Només penso en Astúries»

  • El corredor mallorquí promet batalla en les etapes dels Llacs i el Gamoniteiru, on intentarà l’assalt al jersei vermell amb Roglic com a principal contrincant.

Enric Mas: «Només penso en Astúries»

PHOTO GÓMEZ SPORT

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Enric Mas només pensa en Astúries, només vol aprofitar l’oportunitat que li donen els Picos de Europa per assaltar el liderat de la ronda espanyola i sobretot, el més principal i el més difícil, deixar fora de combat Primoz Roglic. Les etapes clau són dimecres en els Llacs de Covadonga i dijous al Gamoniteiru, sense cap tipus de dubtes la jornada reina d’aquesta edició 2021 de la ronda espanyola.

Una vegada més el ciclista mallorquí compta amb el recolzament de Superman López, immediatament darrere seu en la classificació general i que gaudeix d’un petit marge de moviment amb més llibertat en el marcatge que Roglic haurà d’escollir a l’hora de decidir contrarestar qualsevol moviment dels líders del Movistar.

«Només penso en Astúries. Només em centro en aquestes etapes i no vull parlar ara de la contrarellotge final», va declarar aquest dilluns Mas aprofitant la trobada amb la premsa el dia de descans a Santander. «Per la televisió no s’ha vist batalla, però en el pilot se n’ha anat molt ràpid. En l’etapa de diumenge se’n va anar al màxim tot el dia. Sense atacs, vam arribar 15 en el pilot i això és reflex del ritme que es va portar». I dissabte, al Pic Villuercas amb un terreny més agressiu per a una ofensiva, el corredor mallorquí va veure impossible qualsevol acció contra Roglic perquè va arribar a la pujada final molt ben protegit pel Jumbo i perquè el vent de cara dificultava qualsevol acció en solitari. «No veig que Roglic vagi a menys perquè és un dels millors corredors del món i no fa la sensació que estigui cansat. Però al meu equip, al Movistar, ho provarem, i d’això n’estic segur», va recalcar el corredor mallorquí, que considera Egan Bernal com un altre corredor molt perillós en aquesta fase final de la Vuelta. «Egan Bernal estarà allà aquesta última setmana i jugarà a l’atac. Anar tots contra Roglic pot beneficiar-nos».

Notícies relacionades