Amb quatre victòries

Froome correrà el Tour

El ciclista britànic s’alinearà amb l’equip d’Israel malgrat la seva irregular campanya

Froome correrà el Tour

TWITTER / CHRIS FROOME

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Chris Froome tornarà al Tour després de dos anys d’absència; el 2019 com a conseqüència de la greu caiguda que havia tingut al Critérium del Dauphiné i l’any passat, en la seva última temporada en l’Ineos, per baixa forma. El conjunt d’Israel, que el va fitxar com a principal reclam, ha anunciat aquest dimarts de forma oficial la presència en la ronda francesa del ciclista britànic que compta amb quatre victòries en el seu palmarès (2013, 2015, 2016 i 2017), una segona posició (2012) i un tercer lloc (2018).

Notícies relacionades

L’alineació de Froome, de fet, ha causat certa sorpresa ja que porta una temporada molt irregular, sense cap registre interessant i amb posicions tan discretes com la 47a que va aconseguir en la seva última carrera, el Dauphiné, a 41.47 minuts del vencedor, Richie Porte.

«Ens complau anunciar que Froome s’alinearà amb els colors blau i blanc de l’Israel en el Tour», va comunicar aquest dimarts l’equip israelià a través de les xarxes socials. ¿Quin serà el paper del britànic en la ronda francesa que comença a Brest el 26 d’aquest mes? És la gran incògnita perquè el cap de files de l’equip serà el canadenc Michael Woods.