Anar al contingut

Patrocina:

equip en mala ratxa

Geraint Thomas, guanyador del Tour, cau i abandona la Volta a Suïssa

Sergi López-Egea

Geraint Thomas, guanyador del Tour, cau i abandona la Volta a Suïssa

TOUR DE SUIZA SAM BUCHLI

Geraint Thomas, l’últim guanyador del Tour, ha hagut d’abandonar aquest dimarts la Volta a Suïssa, on s’estava preparant per a la ronda francesa. El ciclista gal·lès s’ha vist embolicat en una caiguda durant la prova helvètica i, tot i que inicialment no semblava que tingués cap fractura, estava commocionat, i per això després de ser atès pels metges de la carrera ja no ha pogut continuar la competició.

L’accident es produeix una setmana després que el seu company a l’Ineos, Chris Froome, tingués una brutal caiguda mentre es preparava per afrontar la contrarellotge del Dauphiné. Froome continua hospitalitzat després d’haver-se fracturat el fèmur, el colze i diverses costelles i no tornarà a competir durant aquesta temporada.

Al maig l’Sky va canviar de patrocinador i va passar a denominar-se Ineos. Des d’aleshores la mala sort s’ha instal·lat en l’equip britànic perquè a part dels accidents de Froome ThomasEgan Bernal es va trencar la clavícula a una setmana del Giro, al qual va haver de renunciar, mentre entrenava a Andorra.