Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Pinotxo, Otra Cosa Taberna i Jacqueline

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Llista actualitzada dels últims tancaments de bons restaurants de BCN

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Pinotxo, Otra Cosa Taberna i Jacqueline

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Pinotxo

El llegendari Pinotxo ha reobert amb l’essència, la família de Jordi Asín Bayén, i dues absències: Joan Bayén, àlies ‘Pinotxo’, i la Boqueria. El bon lector sap ja, a hores d’ara, del belluguet tribuner i de tribunals: el Juanito va vendre el negoci a l’esquena del seu nebot, el Jordi; va morir inopinadament i hi ha un litigi entre el nou propietari i els que eren el motor del bar. Perquè el Juanito era la imatge i el carisma, la bandera amb armilla i corbata de llacet, però els que manejaven els fogons eren els Asín. El nou Pinotxo ha trobat el seu lloc en un altre mercat, el de Sant Antoni, també en una de les entrades, i ha crescut fins a ocupar quatre parades, de la 18 a la 21, amb les lletres que va dissenyar Mariscal a dalt. Així es menja en aquest Pinotxo.

Otra Cosa Taberna

Aquest restaurant cantoner de Sant Andreu fa ostentació d’una imaginació gastronòmica desbordant en plats sorprenents, complexos i cosmopolites. Ah, i ull amb la seva ensaladilla russa, que no s’assembla a cap altra. Així la fan a Otra Cosa Taberna.

L’ensaladilla russa d’Otra Cosa Taberna. /

Otra Cosa Taberna

Jacqueline

Aquest restaurant serveix cuina internacional a la carta o en menú degustació (ostres de Normandia, cebiche de corbina, ‘tiradito’de ventresca de tonyina Bluefin, tàrtar de gamba vermella, filet de vaca vella, garrí confitat, turbot rostit...), i a més d’una barra japonesa per a només vuit persones, té cocteleria, xampany bar i música en viu (jazz, funk, hip-hop, soul, pop internacional...) i de ‘discjoquei’. El seu ‘dinner club’ funciona de dijous a dissabte de 19.30 a 23.00 hores. Benvinguts a Jacqueline.

Una de les sales del restaurant Jacqueline. /

El Periódico