Per a morros fins
3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Pinotxo, Otra Cosa Taberna i Jacqueline
Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:
MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar
Llista actualitzada dels últims tancaments de bons restaurants de BCN

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!
Pinotxo

El llegendari Pinotxo ha reobert amb l’essència, la família de Jordi Asín Bayén, i dues absències: Joan Bayén, àlies ‘Pinotxo’, i la Boqueria. El bon lector sap ja, a hores d’ara, del belluguet tribuner i de tribunals: el Juanito va vendre el negoci a l’esquena del seu nebot, el Jordi; va morir inopinadament i hi ha un litigi entre el nou propietari i els que eren el motor del bar. Perquè el Juanito era la imatge i el carisma, la bandera amb armilla i corbata de llacet, però els que manejaven els fogons eren els Asín. El nou Pinotxo ha trobat el seu lloc en un altre mercat, el de Sant Antoni, també en una de les entrades, i ha crescut fins a ocupar quatre parades, de la 18 a la 21, amb les lletres que va dissenyar Mariscal a dalt. Així es menja en aquest Pinotxo.
Otra Cosa Taberna

Aquest restaurant cantoner de Sant Andreu fa ostentació d’una imaginació gastronòmica desbordant en plats sorprenents, complexos i cosmopolites. Ah, i ull amb la seva ensaladilla russa, que no s’assembla a cap altra. Així la fan a Otra Cosa Taberna.

L’ensaladilla russa d’Otra Cosa Taberna. /
Jacqueline

Aquest restaurant serveix cuina internacional a la carta o en menú degustació (ostres de Normandia, cebiche de corbina, ‘tiradito’de ventresca de tonyina Bluefin, tàrtar de gamba vermella, filet de vaca vella, garrí confitat, turbot rostit...), i a més d’una barra japonesa per a només vuit persones, té cocteleria, xampany bar i música en viu (jazz, funk, hip-hop, soul, pop internacional...) i de ‘discjoquei’. El seu ‘dinner club’ funciona de dijous a dissabte de 19.30 a 23.00 hores. Benvinguts a Jacqueline.

Una de les sales del restaurant Jacqueline. /
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Transport públic Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Lliga F Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- Tempesta judicial i política Cerdán no entrega l’acta de diputat i augmenta el nerviosisme del PSOE
- Tempesta judicial i política L’UCO apuntala el relat d’Aldama de les comissions per obres públiques
- La xacra de la corrupció El soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat, la presumpta manipulació de Koldo, Ábalos i Cerdán a Catalunya
- Adéu als insectes: aquesta és la planta que has de posar a casa teva
- Un informe recent Koldo, Ábalos i Cerdán: així reconstrueix l’UCO 12 anys d’una relació que va derivar en presumpta trama de corrupció
- L’agricultura del futur El delta de l’Ebre assaja cultius alternatius a l’arròs a causa de l’augment de la salinitat del terreny davant el mar
- ESTATS UNITS El calvari de Manuel, deportat per Trump: «Vaig demanar que m’afluixessin els grillons». Els va tibar més i va dir: «a manar, al teu país»
- Consell Nacional Junts es compromet a «aprofitar» la «debilitat» de Sánchez després de la caiguda de Cerdán i obre la porta a retirar el seu suport al PSOE