Zero riscos

Alrevés: ‘comfort food’ elevat a l’enèsima potència

Aquest restaurant de l’‘upper’ Diagonal ofereix sabors mediterranis sense excentricitats en un espai elegant i càlid

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Bosco de Lobos: ‘comfort food’ a la italiana

Alrevés: ‘comfort food’ elevat a l’enèsima potència

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Quina curiosa sensació quan entres a l’Alrevés. Fins i tot si no tens ni idea de la seva proposta gastronòmica, és molt probable que puguis intuir, fins i tot endevinar, quin menjar et donaran. O, almenys, quin menjar no et donaran. Perquè aquest escenari tan agradable, elegant i càlid ja et diu que aquí no s’emboliquen amb experiments estranys ni busquen sabors extrems ni receptes exòtiques. Aquí mana el ‘comfort food’ elevat a l’enèsima potència. I la carta ho confirma: cuina mediterrània amb algun toc viatjat com el cebiche i poc més.

Alrevés

Flos i Calcat, 18. Barcelona

Telèfon: 93.878.02.31

Preu mitjà (sense vi): 35-40 €

alreves.restaurant

Per tant, zero sorpreses. I sabors suaus i tocs ‘healthy’ en creacions elaborades amb productes frescos que s’entenen i que es disfruten siguin quins siguin els comensals que poden ocupar les taules petites i les llargues: uns companys de feina parlant de negocis, una família ben avinguda, uns amics amb ganes de rialles o una parelleta d’enamorats. Hi cap de tot en aquest espai enorme i lluminós dissenyat per Sandra Tarruella on predominen el blanc i les fustes i que compta amb una gran terrassa enjardinada.

Notícies relacionades

Emblemes de la casa, assessorada pel xef Josep Maria Masó (Tangana), són l’ou mollet amb crema de galeres, el turbot a la brasa a l’estil Santurtzi, els cabdells a la planxa amb pesto de piparres, les vieires amb bolets de temporada i papada, el planxadet de galta, la cua de bou al vi negre i el pastís de formatge. Com ho veus, zero riscos. No hi ha dubte: aquest restaurant encaixa com un guant a la zona on s’ubica: l’‘upper’ Diagonal.

Hi ha menú de migdia laborables (dos plats, beguda i postres o cafè per 22,5 € –si només demanes un plat, en costa 16 €–) i les nits dels divendres i dissabtes estan amenitzades amb música en directe i amb ‘dj’ que pots combinar els seus còctels.