Per a butxaques XS

Barcelona bona i barata: 8 llocs on gastes poc i disfrutes molt

Seleccionem locals on menjaràs més que bé per poquíssims diners

Barcelona bona i barata: 8 llocs on gastes poc i disfrutes molt

Òscar Gómez

2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

¿Qui ha dit que menjar a fora és car? Es nota que no ha llegit la nostra sèrie ‘Barcelona bona i barata’, en què Òscar Gómez troba joies a preu de bijuteria.

En aquesta selecció tens vuit locals de la ciutat per a butxaques mida XS on es pot disfrutar de bons, perdó, de boníssims àpats.

Casa Axín

En aquest restaurant del Poble-sec és possible atacar un cap de be a primera hora del matí, i un bacallà a la llauna. Taules vestides amb hule, parets gairebé despullades, zero glamur, brasa vista on es conjuren foc i fum perfumant l’espai... i ambient general una mica sorollós en simfonia de converses sorolloses. Aquí t’expliquem més coses sobre la Casa Axín.

Bar Oliva

Aquest establiment de Sant Andreu serveix unes humils ‘migas’ extremenyes cuinades a la manera tradicional, amb all, xoriço i pebrot. El bar està ple de gom a gom i un dissabte al matí poden arribar a cuinar fins a 150 racions generoses d’aquestes ‘migas’ (molt) perfumades d’all. Lleugerament elàstiques, sucoses i d’alta potència al paladar. Benvinguts al Bar Oliva.

Bar Torrente

Aquest establiment de Sant Andreu proposa plats molt elaborats de qualitat però per a totes les butxaques, com la seva espectacular empanadilla de conill a la caçadora. Roger González, cuiner i propietari, diu: «Volem fer cuina al barri, per a la gent del barri. Donar qualitat a preu raonable. Cuina assequible, no sé si atrevir-me a dir que cuina popular». Li donem la raó després de la nostra visita al Bar Torrente.

Agarimo

Aquest restaurant de l’Eixample serveix un menú que inclou caldo amb patates i grelos, safates plenes a vessar de llegums, cecines i teca de la bona, vi, postres, licor amb el pastís i cafè . ¡I tot per 21 €! Normal que els comensals omplin sempre l’Agarimo.

Bar Iberia

Aquest local de la Zona Franca, que elabora una cuina vibrant i perifèrica, desperta entre els seus fidels una devoció gelatinosa per la seva truita de patates amb tripa. Aquí t’expliquem el secret de l’èxit del Bar Iberia.

Don Bratwurst

Aquest local del Turó de la Peira serveix peces de màxima qualitat en un ambient rocker. Podem dir, sense por d’equivocar-nos, que les salsitxes alemanyes més carismàtiques de Barcelona es preparen a Don Bratwurst.


Forn Gil

Notícies relacionades

El tortell de nata sobreviu com a culminació dolça de les reunions familiars, però ¿què passa quan algú en vol disfrutar d’un en solitari? Aquest obrador del Clot en té la resposta: en fa per a una sola persona. Quina idea tan genial la del Forn Gil.


Dead End Paradise BCN

Aquesta cocteleria sense parets proposa glops d’autor en ple Raval, com el de rom, xurros i orxata, una fantasia servida en got curt. Creativitat i bogeria es fusionen en cada combinat de Dead End Paradise BCN.