Per a butxaques XS
Barcelona bona i barata: 8 llocs on gastes poc i disfrutes molt
Seleccionem locals on menjaràs més que bé per poquíssims diners

¿Qui ha dit que menjar a fora és car? Es nota que no ha llegit la nostra sèrie ‘Barcelona bona i barata’, en què Òscar Gómez troba joies a preu de bijuteria.
En aquesta selecció tens vuit locals de la ciutat per a butxaques mida XS on es pot disfrutar de bons, perdó, de boníssims àpats.
Casa Axín
En aquest restaurant del Poble-sec és possible atacar un cap de be a primera hora del matí, i un bacallà a la llauna. Taules vestides amb hule, parets gairebé despullades, zero glamur, brasa vista on es conjuren foc i fum perfumant l’espai... i ambient general una mica sorollós en simfonia de converses sorolloses. Aquí t’expliquem més coses sobre la Casa Axín.
Bar Oliva
Aquest establiment de Sant Andreu serveix unes humils ‘migas’ extremenyes cuinades a la manera tradicional, amb all, xoriço i pebrot. El bar està ple de gom a gom i un dissabte al matí poden arribar a cuinar fins a 150 racions generoses d’aquestes ‘migas’ (molt) perfumades d’all. Lleugerament elàstiques, sucoses i d’alta potència al paladar. Benvinguts al Bar Oliva.
Bar Torrente
Aquest establiment de Sant Andreu proposa plats molt elaborats de qualitat però per a totes les butxaques, com la seva espectacular empanadilla de conill a la caçadora. Roger González, cuiner i propietari, diu: «Volem fer cuina al barri, per a la gent del barri. Donar qualitat a preu raonable. Cuina assequible, no sé si atrevir-me a dir que cuina popular». Li donem la raó després de la nostra visita al Bar Torrente.
Agarimo
Aquest restaurant de l’Eixample serveix un menú que inclou caldo amb patates i grelos, safates plenes a vessar de llegums, cecines i teca de la bona, vi, postres, licor amb el pastís i cafè . ¡I tot per 21 €! Normal que els comensals omplin sempre l’Agarimo.
Bar Iberia
Aquest local de la Zona Franca, que elabora una cuina vibrant i perifèrica, desperta entre els seus fidels una devoció gelatinosa per la seva truita de patates amb tripa. Aquí t’expliquem el secret de l’èxit del Bar Iberia.
Don Bratwurst
Aquest local del Turó de la Peira serveix peces de màxima qualitat en un ambient rocker. Podem dir, sense por d’equivocar-nos, que les salsitxes alemanyes més carismàtiques de Barcelona es preparen a Don Bratwurst.
Forn Gil
Notícies relacionadesEl tortell de nata sobreviu com a culminació dolça de les reunions familiars, però ¿què passa quan algú en vol disfrutar d’un en solitari? Aquest obrador del Clot en té la resposta: en fa per a una sola persona. Quina idea tan genial la del Forn Gil.
Dead End Paradise BCN
Aquesta cocteleria sense parets proposa glops d’autor en ple Raval, com el de rom, xurros i orxata, una fantasia servida en got curt. Creativitat i bogeria es fusionen en cada combinat de Dead End Paradise BCN.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Com evitar les trucades ‘spam’ Ni respondre ni bloquejar el número: això és el que has de fer per acabar amb les trucades ‘spam’ per sempre
- Prensa Ibérica Líders polítics, empresarials i acadèmics es donen cita en el II Fòrum Econòmic i Social del Mediterrani a Màlaga
- Pogacar triomfa en el Dauphiné davant Vingegaard
- Russell s’imposa en el caos de McLaren al Canadà
- La lliçó del compromès Leo Messi