Per a morros fins
3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana: Ikoya, Sergi de Meià i La Balabusta
Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres llocs on disfrutaràs d’una gran taula
S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant anem? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants on anar el cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!
Ikoya
Ikoya (avinguda de Cambó, 23) neix de la unió d’Hideki Matsuhita (Koy Shunka, una estrella Michelin) i Iñaki López de Viñaspre (Grup Sagardi). A l’enorme barra que envolta la cuina o a les taules de més enllà pots provar un producte excels passat per la ‘robata’, la graella de carbó nipona, com el ‘tataki’ de moll amb salsa ‘ponzu’ i el ‘wagyu’ japonès amb ‘sukiyaki’ mentre vas bevent qualsevol dels seus 50 sakes, un catàleg únic a la ciutat. Aquí t’ho expliquem tot sobre l’Ikoya.
Sergi de Meià
Sergi de Meià torna als focs en un local diferent, compaginant la seva tasca com a cuiner amb la presidència d’una fundació. El lema de la casa és ‘Cuina catalana desacomplexada’, i està ben triat. Cuina catalana amb personalitat que exemplifica de meravella la crema d’espinacs, que després explicaré, i el colomí/tripa de bacallà/fajol. Aquí t’expliquem què més es menja al restaurant Sergi de Meià.
La Balabusta
El nou restaurant de Ronit Stern i Rafael Campos (Auto Rosellón) juga amb els intensos i bons sabors de la ciutat israeliana i el seu entorn en plats elaborats amb productes de proximitat. Si vols saber com, aquí t’ho expliquem tot sobre La Balabusta.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Previsió meteorològica El Nadal arribarà amb pluges, nevades i molt fred a Catalunya: aquestes són les previsions per a les pròximes setmanes
- L’Hospitalet Illa i Quirós firmen el soterrament de la Granvia
- La duresa d’una malaltia El pitjor moment en la vida de Jordi Cruyff
- Receptes rodones La recepta definitiva per fer les millors mandonguilles casolanes
- Renovació en potència La universitat envelleix: més de la meitat de professors es jubilaran en els pròxims 20 anys
- CAS SEPI El jutge deixa lliure Leire Díez, l’expresident de la SEPI i el ‘soci’ de Cerdán al no demanar la fiscal el seu ingrés a la presó
- Eleccions a Extremadura Feijóo augura que Extremadura iniciarà «el canvi» per acabar amb la «degradació» de Sánchez
- Obituari Mor l’exdirectiu del Barça Gabriel Masfurroll
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
