‘Burgers’ i còctels

Vrutal: un restaurant vegà per a no-vegans

  • Aquest restaurant i bar de copes fa pocs mesos que està obert, però ja apunta que es convertirà en un nou ‘hot spot’ del Poblenou

zentauroepp55300684 onana201007190428

zentauroepp55300684 onana201007190428

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos

Torneu a mirar al Maps la direcció, rambla del Poblenou, 16. Sou al lloc correcte, tot i que la seva decoració indiqui el contrari: arquitectura industrial, bigues metàl·liques, materials de construcció i elements de fàbrica. Com el defineix l’Alessandra, sòcia, té «estètica brutal», un joc de paraules amb el nom del local, Vrutal.

És una decoració atípica per a un restaurant vegà, que acostumen a ser més verds i naturals. Però, precisament, és la clau de Vrutal: un restaurant vegà per a no-vegans.

Vaja, menjar vegà per a gent que ni s’havia pensat deixar la carn. «Aquí no t’importarà si el menú és d’origen animal, vegetal o còsmic», afirmen a Instagram.

Plats amb una «estètica molt curosa»

Tot i que van obrir el setembre del 2020, promet ser el nou ‘hot spot’ del Poblenou. Fins i tot toca fer cua si es va hora punta a provar l’especialitat de la casa: el combo còctel i hamburguesa.

Notícies relacionades

«Cada sandvitx està associat a una beguda», per exemple, la ‘burger’ mexicana va amb el còctel Bright & Stormy, de mescal, llimona i sabors òbviament mexicans.

I, a més, tots els plats tenen «una estètica molt cuidada», perquè siguin igual de fotogènics que el local.