TAULES ESTEL·LARS
Els 5 restaurants preferits de Sergio i Javier Torres
Els xefs bessons del biestrellat Dos Cielos trien els seus locals favorits de Barcelona

La terrassa del restaurant Tram Tram.
Sergio i Javier Torres, els mediàtics i divertits bessons cuiners de Dos Cielos, estan als núvols perquè acaben d’aconseguir la segona estrella Michelin per al seu restaurant a la gala del 22 de novembre que va celebrar a Tenerife la firma de pneumàtics francesa, ubicat a la planta 24 de l’Hotel Meliá Barcelona Sky, un gratacel plantat a la Diagonal al seu pas pel Poblenou.

Quan baixen a la ciutat, des de les altures del seu temple gastronomic, freqüenten molts establiments, més senzills però no per això menys atractius. Han triat aquests cinc.
TRAM TRAM
Passió, producte, tècnica i un gran cuiner
«Ens encanta. Isidre Soler és un gran cuiner que sempre hi posa passió, producte i tècnica. I ho fa en un espai molt agradable (¡que maca que és la terrasseta interior!) i amb un servei molt detallista. Sempre que hi hem anat hi hem menjat molt bé. És un gran restaurant (Major de Sarrià, 121) que hauria de ser més reconegut».

KAK KOY
Cuina asiàtica lleugera
«La seva cuina asiàtica està molt ben feta: és molt lleugera però molt gustosa. El cap de turbot a la brasa i la parpatana estan boníssims. És curiós perquè és molt diferent del nostre estil de cuina. Deu ser per això que ens agrada molt. Ripoll, 16».

LA PUBILLA
Bons esmorzars de forquilla
«Ens agrada molt esmorzar allà (plaça de la Llibertat, 23). A vegades, quan agafem la bici per fer una volta i tenim una gana atroç, hi anem perquè sabem que ens podrem cruspir un esmorzar de forquilla. Bona cuina de mercat i un gran menú de migdia».

XEMEI
Divertit i amb bons plats
«Té a veure amb nosaltres, perquè també el porten dos bessons. És un lloc molt divertit, un caos organitzat (passeig de l’Exposició, 85). Serveixen plats molt ben fets, com el nero di sepia i la polenta. I els donen un toc de tòfona blanca quan n’és època. Atenció als seus vins».

LA VENTA
Notícies relacionadesCargols per flipar
«Uns cargols per flipar, dels millors que hem menjat, i un suflé fred de taronja de postres impressionant. Boniques vistes sobre Barcelona (estan al Tibidabo, a la plaça del doctor Andreu, s/n), espai acollidor i fantàstic tracte del senyor Vinyes. Un gran clàssic».
- Novetat Cercle blau a Whatsapp de Meta AI: com treure'l del telèfon
- Accident Un funeral multitudinari acomiada la família Escobar-Camprubí
- Sant Jordi 2025, la festa del 23 d'abril Cercas, Bosch i Dueñas coronen un Sant Jordi miraculós i pletòric
- Ciutat vella Els comerciants del Raval reivindiquen la presència de ‘skaters’
- AUTOCAR SINISTRAT L’ús del cinturó condiciona les ajudes del bus que va xocar a França
- Futbol Sentència en l’enviament d’entrades per a la final de la Copa del Rei: Declaracions oficials de One Box i del Barça
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Salut El doctor Manuel Sans Segarra explica l'origen de l'estrès: "La causa fonamental de la nostra societat actual és l'ego..."
- Freixenet acomiadarà 180 empleats i reduirà un 25% la seva plantilla per la sequera
- Això és del que t’has d’acomiadar als 60 si vols ser més feliç