Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bar Lombo, Per Feina i Celler Jordana

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bar Lombo, Per Feina i Celler Jordana

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Bar Lombo

Eugeni de Diego (A PlumaTamae) i Ana Alvarado exploren el món de les pastes casolanes i pugen a l’onada dels nous italians a la barcelonina. ‘Pappardelle’ amb estofat d’ossobuco, nyoquis amb mantega i sàlvia, espaguetis a la carbonara. Tres pastes de Lombo, i les seves combinacions, que Eugeni de Diego ha pensat i que Andrea Ortu ha cuinat, gest no menor, perquè és el sard el que li dona el ‘mantecato’, el toc, la gràcia final. Si vols continuar bavejant, llegeix aquesta crònica de Bar Lombo.

Per Feina

Rafa Zafra, el xef del caviar que triomfa a l’Estimar i l’Amar a El Palace, s’acosta a nous públics amb un establiment de guisats que dona esmorzars i dinars en dies feiners al 22@. Deixa sobre la taula –literal: en un sobre– una carta, amb una trentena de plats, a preu de menú: 18 €. I, per a sibarites sense pressa, algunes viandes fora d’aquest rang. Aquí t’expliquem quins plats serveix el cuiner al Per Feina.

Celler Jordana

Acabat d’aterrar al barri de Sant Antoni després de l’èxit del seu primer local a Alella, aquest ‘wine bar’ proposa infinitat de bons glops per maridar amb les seves senzilles però reeixides queixalades. Així és el Celler Jordana.