Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana: Ikoya, Sergi de Meià i La Balabusta

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres llocs on disfrutaràs d’una gran taula

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana: Ikoya, Sergi de Meià i La Balabusta
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant anem? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants on anar el cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Ikoya

Ikoya (avinguda de Cambó, 23) neix de la unió d’Hideki Matsuhita (Koy Shunka, una estrella Michelin) i Iñaki López de Viñaspre (Grup Sagardi). A l’enorme barra que envolta la cuina o a les taules de més enllà pots provar un producte excels passat per la ‘robata’, la graella de carbó nipona, com el ‘tataki’ de moll amb salsa ‘ponzu’ i el ‘wagyu’ japonès amb ‘sukiyaki’ mentre vas bevent qualsevol dels seus 50 sakes, un catàleg únic a la ciutat. Aquí t’ho expliquem tot sobre l’Ikoya.

Sergi de Meià

Sergi de Meià torna als focs en un local diferent, compaginant la seva tasca com a cuiner amb la presidència d’una fundació. El lema de la casa és ‘Cuina catalana desacomplexada’, i està ben triat. Cuina catalana amb personalitat que exemplifica de meravella la crema d’espinacs, que després explicaré, i el colomí/tripa de bacallà/fajol. Aquí t’expliquem què més es menja al restaurant Sergi de Meià.

La Balabusta

El nou restaurant de Ronit Stern i Rafael Campos (Auto Rosellón) juga amb els intensos i bons sabors de la ciutat israeliana i el seu entorn en plats elaborats amb productes de proximitat. Si vols saber com, aquí t’ho expliquem tot sobre La Balabusta.