Novetat imminent
Compartir Cadaqués tindrà un restaurant germà a Barcelona a la primavera
El nou establiment seguirà la mateixa filosofia que el de l’Alt Empordà, que aquest any celebra el seu desè aniversari, però amb altres plats
Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas s’associen amb un altre xef, Nil Dulcet, per obrir el negoci molt a prop del Disfrutar, el seu dues estrelles Michelin
Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, juntament amb Nil Dulcet, obriran un nou restaurant a Barcelona aquesta primavera. Serà el Compartir Barcelona, que seguirà la mateixa filosofia del Compartir Cadaqués, que aquest any celebra el seu desè aniversari. Per portar a terme aquest nou projecte, Castro, Xatruch i Casañas s’han associat a Dulcet, que va formar part de l’equip de cuina del Compartir Cadaqués des dels seus inicis i, més tard, va ser el primer cap de cuina del Disfrutar, que va ser escollit cinquè millor restaurant del món, segons el parer de votants especialitzats en una ronda mundial.
A Compartir Barcelona l’oferta gastronòmica serà a la carta i per compartir. Serà una proposta moderna, de producte i amb arrels tradicionals, seguint la mateixa filosofia de Compartir Cadaqués. Però no en serà una rèplica, seguirà el mateix estil i oferirà una oferta diferent, en la qual encara s’està treballant. Sí que presentarà, almenys a l’inici, alguns dels plats clàssics que es troben a Cadaqués com l’amanida de remolatxa, el caneló de tonyina, els bombons líquids de xocolata i el ‘coulant’ d’avellana. Està previst que el preu mitjà sigui de 45-50 euros per persona. A més, per oferir un servei atent, pròxim i acollidor, el Compartir Barcelona començarà amb un equip de 30 persones, entre cuina, sala i neteja.
Situat al carrer de València, 225, a un pas del passeig de Gràcia, el local compta amb 550 metres quadrats, repartits en tres sales, i té capacitat per a 80 persones. Té molta llum, és ampli i confortable, i compta amb el disseny d’El Equipo Creativo (estudi d’interiorisme que va treballar en el Disfrutar), que ha volgut recrear part de l’esperit tan propi de Cadaqués, però interpretat des d’una perspectiva més urbana i contemporània.
Notícies relacionades«El Nil compta amb la nostra total confiança i s’ha guanyat que tots quatre iniciem aquest nou projecte, del qual ell serà el director, a més de soci», apunten els xefs. Per a tots quatre, el lloc més natural on el Compartir havia de fer el següent pas era Barcelona, i la seva aposta per la ciutat és clara. A prop del Disfrutar i on tots passen la major part del temps. «Ser a prop del restaurant és vital per al projecte i per poder viure de primera mà la seva evolució», assenyalen.
Castro, Xatruch i Casañas continuaran treballant entre el Compartir Cadaqués, el Disfrutar i el Compartir Barcelona per mantenir una de les seves principals premisses a l’hora de treballar, que és la de poder ser presents als restaurants perquè puguin gaudir d’una supervisió constant per la seva banda.
- Accident mortal Mor atropellada una jove de 20 anys que circulava en patinet a Sant Cugat
- Desnonament massiu Els desallotjats del B9 acampen sota una sortida de la C-31 a Badalona i Albiol diu que farà desmuntar les tendes
- Anàlisi L’advocat Martín-Duarte
- Mobilitat Viatges il·limitats per 6,20 euros a l'any: així pots demanar la targeta social a Barcelona per a majors de 60 anys o discapacitats amb rendes baixes
- Concurs 55 candidats estrella de tot el món opten a dissenyar el Liceu Mar
- El forat de la sanitat pública El 45% dels espanyols només va al dentista per emergències: «Hi vaig anar per un queixal i vaig acabar amb una factura de 1.300 euros»
- Reforma en Justícia Falta de normes, possibles pròrrogues i molta incertesa davant la reforma que revoluciona l’organització de la justícia a Espanya
- Escàndol internacional El dur informe del cas Epstein: el que les víctimes de violacions van explicar a la policia i com els advocats van provar de fer-les callar
- Esperit nadalenc El Parc del Fòrum de Barcelona es tenyeix de vermell a la Cursa del Pare Noel
- UNA ALTRA DESGRÀCIA Greu lesió de genoll de Christensen
