Gust sense sostre

Set terrasses on menjar més que bé

  • ¿Hi ha un plaer millor que disfrutar d’un plat a l’aire lliure? Sí, que aquest sigui meravellós. En aquests set establiments podràs menjar fabulosament mentre la brisa t’acaricia

Set terrasses on menjar més que bé

Instagram

1
Es llegeix en minuts

¿Qui vol menjar o sopar sota un sostre quan es pot estar disfrutant en una terrasseta? Amb aquest temps, el cos ho demana.

Però posats a avituallar-se a l’aire lliure, feu-ho bé o molt bé.

En aquest article us suggerim set restaurants amb terrassa on menjar de meravella. Pren-ne nota.

1. Bar Monterolas

Si el que et ve de gust és una truita de patates que et faci levitar damunt la cadira, serà difícil que trobis una terrassa millor. Aquí tens tota la informació sobre la proposta gastronòmica de Bar Monterolas.


2. Amaica

Després d’haver passat per restaurants amb pes, Carlos Salvador obre un petit establiment amb plats amb poder la terrasseta d’aires ‘british’ del qual és encant pur. Aquí pots llegir més coses sobre l’Amaica.


3. Mont Bar

El nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós, va resumir al titular el que es pot esperar d’aquest restaurant: «Alta cuina en tauleta de terrassa». Els plats que va menjar «de forma superlativa» són a la crònica que va escriure sobre Mont Bar.


4. Cadaqués

Des de la terrassa, al carrer per als vianants, pots veure com preparen arrossos a la llenya, ja que la graella és a la vista tothom. Un espectacle únic a Barcelona. En aquest enllaç podràs llegir el que es cou a Cadaqués.


5. Contracorrent Bar

Nicola Drago i Anna Pla defensen un petit espai amb terrassa en un carrer per als vianants: platets amb potència gastro i vins naturals. Aquesta és la crònica que publiquem sobre Contracorrent Bar.


6. Nap Molino

Neapolitan Authentic Pizza compleix una dècada i acaba de ser admesa a l’organització de Nàpols que regula la legitimitat de la margarida. Ho celebra estrenant un nou local al Paral·lel i que té una terrassa agradable. Es diu Nap Molino.


7. Fishology

A Barcelona, cap altre restaurant despatxa xarcuteria aquàtica: el fuet de bonítol, el xoriço de llobarro, la ‘cecina de tonyina, el botifarró fet amb sangatxo, la sobrassada de gambes...

Notícies relacionades

A la seva terrassa, a més, tenen millor gust.

Aquí tens més informació de Fishology.