Gust sense sostre
Set terrasses on menjar més que bé
¿Hi ha un plaer millor que disfrutar d’un plat a l’aire lliure? Sí, que aquest sigui meravellós. En aquests set establiments podràs menjar fabulosament mentre la brisa t’acaricia

¿Qui vol menjar o sopar sota un sostre quan es pot estar disfrutant en una terrasseta? Amb aquest temps, el cos ho demana.
Però posats a avituallar-se a l’aire lliure, feu-ho bé o molt bé.
En aquest article us suggerim set restaurants amb terrassa on menjar de meravella. Pren-ne nota.
1. Bar Monterolas
Si el que et ve de gust és una truita de patates que et faci levitar damunt la cadira, serà difícil que trobis una terrassa millor. Aquí tens tota la informació sobre la proposta gastronòmica de Bar Monterolas.
2. Amaica
Després d’haver passat per restaurants amb pes, Carlos Salvador obre un petit establiment amb plats amb poder la terrasseta d’aires ‘british’ del qual és encant pur. Aquí pots llegir més coses sobre l’Amaica.
3. Mont Bar
El nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós, va resumir al titular el que es pot esperar d’aquest restaurant: «Alta cuina en tauleta de terrassa». Els plats que va menjar «de forma superlativa» són a la crònica que va escriure sobre Mont Bar.
4. Cadaqués
Des de la terrassa, al carrer per als vianants, pots veure com preparen arrossos a la llenya, ja que la graella és a la vista tothom. Un espectacle únic a Barcelona. En aquest enllaç podràs llegir el que es cou a Cadaqués.
5. Contracorrent Bar
Nicola Drago i Anna Pla defensen un petit espai amb terrassa en un carrer per als vianants: platets amb potència gastro i vins naturals. Aquesta és la crònica que publiquem sobre Contracorrent Bar.
6. Nap Molino
Neapolitan Authentic Pizza compleix una dècada i acaba de ser admesa a l’organització de Nàpols que regula la legitimitat de la margarida. Ho celebra estrenant un nou local al Paral·lel i que té una terrassa agradable. Es diu Nap Molino.
7. Fishology
A Barcelona, cap altre restaurant despatxa xarcuteria aquàtica: el fuet de bonítol, el xoriço de llobarro, la ‘cecina de tonyina, el botifarró fet amb sangatxo, la sobrassada de gambes...
Notícies relacionadesA la seva terrassa, a més, tenen millor gust.
Aquí tens més informació de Fishology.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Ciència espacial Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Investigació en marxa Una desena d’afectats per càncer denuncien la fàbrica de Tenneco a Badalona: «Ho fem pels nostres fills»
- Habitatge turístic Multes de fins a mig milió d’euros per als propietaris d’habitatges que no realitzin aquest tràmit
- Òbit Qui era Diogo Jota, el jugador del Liverpool mort en un accident de trànsit a Zamora
- Servei al límit "¿Per què no surt el meu tren?" Així controla Rodalies les incidències des del seu Centre de Gestió
- Una genial Vicky López gaudeix a la ‘platja de Berna’
- El 50% de les assegurances a Espanya es contracten a través de mediadors
- Espanya ultima l’esborrany de l’estratègia espacial per créixer a la UE
- Un accident de trànsit acaba amb la vida de Diogo Jota
- El Tour es prepara per al duel entre Pogacar i Vingegaard