Sabors llunyans

Els 5 restaurants favorits dels amos de The Fish & Chips Shop

  • Els germans Magid i Mani Amal proposen establiments com el seu: assequibles, d’altres cultures culinàries i amb plats suculents

Els 5 restaurants favorits dels amos de The Fish & Chips Shop
2
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Els germans Magid i Mani Amal no paren de treballar amb els seus set restaurants que tenen oberts: sis The Fish & Chips Shop i Baby Jalebi. Però sempre tenen temps per visitar restaurants o demanar el seu menjar per emportar. Aquests són els seus cinc favorits, tots, superassequibles, de gastronomies diferents de la nostra i amb bon tracte del personal.

Arigato

«La seva oferta de ‘bowls’ i ‘noodles’ és totalment diferent»

«Arigato (Roger de Llúria, 114) té una oferta de migdia totalment diferent, amb ‘bowls’, ‘noodles’ amb un estil japonès. Recomano acabar els àpats amb uns gelats que fan ells i que són molt bons. A més, la parella propietària és encantadora i el local és molt agradable».


Mako

«Un japonès amb una de les millors relacions qualitat-preu»

«A aquest japonès de ‘sushi’ solem anar-hi una vegada a la setmana com a mínim perquè la seva relació qualitat-preu és de les millors de la ciutat. S’hi menja molt bé. Quan anem a Mako (Consell de Cent, 255), demanem ‘nigiris’, primer els de la taula que tenen preparada i després alguns d’altres de la carta. El que més ens agrada és el de gamba: quan te l’acabes pots xuclar el cap de la gamba. Ah, i els ‘mochis’, com el de te verd, ¡són brutals!».


Mirch

«Dels restaurants indis només anem a aquest..., i al nostre»

«Tot i que en certa manera sigui competència del nostre Baby Jalebi, ens agrada molt. De fet, només anem a dos restaurants indis: Mirch (Àngels, 12) i el nostre. La casualitat va fer que Ivan Surinder l’obrís al costat de la plaça dels Àngels, a pocs metres d’on viuen els nostres pares i on tenim aparcades les furgonetes dels nostres locals. Hi fem una aposta segura: ‘naan’ de formatge, ‘curry ‘hicken tikka masala’ i arròs. I, de vegades, les patates braves al seu estil i les samosses. Tot el que fa ho fa molt bo».


La Balmesina

«Potser és la millor pizza de Barcelona»

«Per qualitat-preu, la de La Balmesina (Balmes, 193) podria ser la millor pizza de Barcelona. Ens agrada molt. I com a Mirch, també hi fem una aposta segura: sempre, sempre, sempre demanem la Manel, que en realitat és la pizza napolitana: tomàquet, anxoves, tàperes i ceba vermella, i nosaltres hi afegim mozzarella. L’acompanyem amb una copa de vi de la casa i no podem sortir d’allà més contents. La vam descobrim perquè tenim el nostre local a Balmes amb Laforja i ens cau a prop».


Petit Bangkok

Notícies relacionades

«El restaurant de la ciutat que més ens recorda a Tailàndia»

«Potser som avorrits o potser tenim les idees clares, però a Petit Bangkok (Balmes, 106, i Àvila, 87) no demanem res més que no sigui el ‘pad thai’. És el restaurant que més ens recorda a Tailàndia a Barcelona [Mani va viure al país asiàtic]. Quan anem a la furgoneta o a la moto, ens l’emportem per menjar-nos-el allà perquè durant els migdies amb prou feines tenim 15-20 minuts per dinar».