‘Love is in the plate’

¿Ets romàntic/a? Sis restaurants de Barcelona i Madrid per Sant Valentí

  • Seleccionem sis establiments on poder viure el vostre amor tastant plats dels quals enamorar-se bojament

¿Ets romàntic/a? Sis restaurants de Barcelona i Madrid per Sant Valentí
2
Es llegeix en minuts

Si encara no has decidit on anar a celebrar el Dia de Sant Valentí, aquí et proposem sis restaurants romàntics de Madrid i Barcelona on poder viure el vostre amor en un ambient ideal, tastant plats dels quals enamorar-se bojament. Aquests.

1. Bodega de los Secretos

En aquest cèntric restaurant, a només cinc minuts dels museus del Prado, Reina Sofia, i Thyssen-Bornemisza podràs exhibir l’art de la seducció fàcilment perquè la seva atmosfera t’ajudarà. Ocupa el que va ser el celler més antiga del centre de Madrid (¡400 anys!) i les fornícules on descansava el vi són ara una espècie de reservats on disfrutar en parella d’un àpat a base de plats mediterranis amb un toc avantguardista.

Bodega de los Secretos. San Blas, 4. Madrid.


2. Windsor

Qui vulgui glamur i elegància, pot acudir a aquest restaurant ubicat en una finca modernista per disfrutar d’una vetllada íntima. Llums centenaris, sostres amb relleus i motllures originals, música ambiental jazzística, obres d’art a les parets, flors fresques que donen la benvinguda, un aparcacotxes a qui deixar-li les claus... A la taula, plats de cuina catalana actualitzada com ara arrossos, peix i marisc amb producte de temporada.

Windsor. Còrsega, 286. Barcelona.


3. Il Giardinetto

Si les flors són romàntiques, ¿com no ho ha de ser un jardinet com Il Giardinetto? En aquest bufó i acollidor restaurant preparen cuina italiana de mercat amb productes de proximitat que es poden rematar amb còctels. Un clàssic de Barcelona que es va inaugurar el 1974 i que va aconseguir un premi FAD d’interiorisme.

Il Giardinetto. La Granada del Penedès, 28. Barcelona.


4. Els Pescadors

Si fa bon temps, el millor és dinar a la terrassa, en una plaça que sembla de poble i no d’una ciutat com Barcelona. Dins, taules de marbre i bancs de fusta en record de la taverna que hi havia fins al 1980. A qui no li agradin escenaris candits, aquest és el seu lloc. Més encara si són fanàtics dels arrossos i els peixos, plats dels quals són especialistes i que elaboren amb productes de primera qualitat.

Els Pescadors. Plaça de Prim, 1. Barcelona.


5. El Jardín de Orfila

Si el vostre és un amor clàssic, gairebé de pel·lícula, aquí tens un restaurant d’aspecte clàssic, gairebé de pel·lícula: elegant, acollidor i exquisit, i amb un deliciós pati interior adornat amb una font. Dels seus fogons surten plats amb la firma de Mario Sandoval, que utilitza ingredients frescos i locals en un menú que emfatitza els productes de temporada i que recupera els gustos de la cuina tradicional amb tècniques d’avantguarda. Per cert, tenen un menú de Sant Valentí de 75 euros.

El Jardín de Orfila. Orfila, 6. Madrid.


6. Ramon Freixa

Ramon Freixa va triomfar a Barcelona i, després de ser profeta a la seva terra, s’ha guanyat el Madrid gastronòmic amb el seu restaurant a l’Hotel Único, amb dues estrelles Michelin, en ple barri de Salamanca. Els seus plats, presentats en forma de seqüències, amaguen històries on conviuen tradició i avantguarda, bogeria i sentit comú.

Notícies relacionades

Un aperitiu ideal per a una vetllada romàntica que pot culminar en alguna de les seves habitacions.

. Claudo Coello, 67. Madrid.