gastronomia potent

3 propostes per menjar a casa com al Perú

Cebiche 103, Lima Limón i Yakumanka són tres restaurants que ofereixen bons plats del país andí per emportar o a domicili

yakumanka

yakumanka

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Per celebrar que ha reobert Machu Picchu, o simplement per disfrutar de la gastronomia peruana, que tant agrada per aquí, et proposem demanar menjar a domicili o per emportar en algun d’aquests cinc restaurants peruans de Barcelona que fan ‘delivery’ i ‘take away’. 

1. Cebiche 103

Menús, ‘combos’ i plats solts

‘Ají’ de gallina de Cebiche 103.

La seva extensa carta, integrada per plats tradicionals reinterpretats amb frescor i despreocupació, té reflex en el seu ‘delivery’. Tant pots demanar un menú de migdies laborables (entrant, principal, postres i beguda per 15,90 €) com un combo (‘cebiche’ de la casa i arròs amb mariscos, ‘ají’ de gallina i llom saltat...) o plats solts com ‘cebiches’ de tot tipus, ‘ají’ de gallina, ‘anticuchos’... Només fan servei a domicili.

Preu mitjà dels plats: 16 € (la comanda mínima ha de ser de 20 €,  i el cost de l’entrega és de 2).

Cebiche 103. Londres, 103. Barcelona. Telèfon: 93 209 88 35.


2. Lima Limón

Un menú nocturn per 13,90 € 

El ‘cebiche’ de Lima Limón.

A Lima Limón donen un toc avantguardista als plats d’una carta en la qual hi ha llardó de peix, llom saltat, ‘mollejitas’ fregides amb ‘ocopa’, arròs amb pollastre i ‘hucaína’ o la llet de tigre... Tenen un menú de nit per 13,90 € que inclou primer, segon i postres.

Preu mitjà dels plats: 15 €

Lima Limón. Rosselló, 361. Barcelona. Telèfons: 93 250 09 66 i  678 96 04 59.


3. Yakumanka

Plats de Gastón Acurio

Arròs ‘chaufa’ marí de Yakumanka. / INSTAGRAM

La ‘cebichería’ de Gastón Acurio a Barcelona combina la cuina peruana amb els productes de les costes espanyoles per elaborar plats amb les tècniques del cèlebre xef. A més dels ‘cebiches’, una de les estrelles del seu ‘delivery’ i ‘take away’ és la tallarina saltada amb llardó de pollastre. Tenen plats ‘veggies’ com la coliflor ‘chifera’ i clàssics com l’arròs ‘chaufa’ i l’‘ají’ de gallina. De divendres a diumenge, preparen sota comanda escórpora a l’estil ‘nikkei’.

Notícies relacionades

Preu mitjà dels plats: 20 € (el servei a domicili costa 5 €).

Yakumanka. València, 207. Barcelona. Telèfons: 93 566 15 48 i 661 965 047 (per WhatsApp).