Per sucar-hi pa

La recepta de les insuperables mandonguilles amb sípia del Bar Núria

  • Aquesta casa de menjars d’aspecte antic fa molt poc temps que està oberta, però tindrà una llarga vida si cuina plats de sempre com aquest. T’expliquem com les fan

La recepta de les insuperables mandonguilles amb sípia del Bar Núria

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Bar Núria (rambla del Poblenou, 34) ha obert fa poques setmanes, tot i que et pugui confondre aquest aspecte antic de la decoració o la carta amb clàssics, com aquestes mandonguilles amb sípia que estan per sucar-hi pa. Amb plats com aquest, se li augura una llarga vida.

Et passem la recepta perquè puguis fer-les a casa. ¡Bon profit!

Notícies relacionades

Ingredients per a 4 persones

  • 500 g de carn picada de vedella 

  • 500 g de carn picada de porc

  • 250 g de papada de porc picada

  • 40 g de molla de pa

  • 40 ml de llet

  • 3 rovells d’ou

  • 10 g d’all

  • 10 g de julivert

  • Farina

  • 750 g de sípia neta

  • 150 g de pèsols

  • 1 litre de fumet

  • 500 ml d’aigua

  • 100 g de sofregit de ceba, tomàquet, all i nyora

  • 50 g de picada (pa fregit, all, julivert, ametlla torrada i vi ranci)

  • Sal

  • Pebre negre molt

Elaboració

  1. Barregeu les carns amb la molla de pa remullada en llet, all picat, julivert picat, rovell d’ou, sal i pebre. Feu mandonguilles de 30 grams cada una.

  2. Enfarineu lleugerament les mandonguilles i fregiu-les.

  3. Retireu-les i escorreu-ne bé l’oli.

  4. Cuineu a foc lent les mandonguilles en una cassola juntament amb el fumet, el sofregit i la sípia durant 40 minuts a foc lent.

  5. Passats 30 minuts, afegiu-hi els pèsols.

  6. Passats 5 minuts més, afegiu-hi la picada.

  7. Poseu la salsa a punt de sal.