«Fàcil i molt, molt bo»
VÍDEO | Las receptes fàcils de Rafuel: pasta amb gambes i llagostins
El veterà i popular ‘influencer’, amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquesta pasta amb gambes i llagostins
Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO i Prensa Ibérica.
Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner, ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos fora de mida, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.
En aquesta entrega, prepara pasta amb gambes i llagostins.
«Un plat fàcil i molt, molt bo», avança aquest popularíssim cuiner aficionat abans de posar fil a l’agulla. I, certament, així és. El vídeo demostra que és molt senzill. I per la pinta, que està boníssim.
Amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- El PSOE i Junts avancen en el traspàs de la immigració a la Generalitat
- Vinícius fa enfadar Florentino
- Aina Tarabini: "Hi ha hipocresia amb l’FP: tothom diu que és molt bona però no per als seus fills"
- La lluita electoral s’agreuja després de la victòria de Harris en el debat amb Trump
- La inacceptable conducta sexual de Miki Berenyi
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Mobilitat Primer dia de talls a l'R4 de Rodalies entre Sant Vicenç i Vilafranca: "Estem desinformats i resignats"
- Aperitiu mediterrani ¿Què passa si menges olives cada dia?
- Policia Nacional El gest que et pot evitar algun ensurt quan vagis al caixer
- Les emocions i la parella La moda de ligar en el 'super' abre un debate sobre cómo iniciar una relación sentimental