No apte per a menors

¿Un entrepà anomenat ‘El Pollazo’? Sí. I aquí en tens la recepta

  • Aquesta peça apareix al llibre ‘Bocatas: arte entre dos panes’, dels periodistes Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

¿Un entrepà anomenat ‘El Pollazo’? Sí. I aquí en tens la recepta
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Els periodistes Òscar Broc i Toni Garcia Ramon acaben de publicar ‘Bocatas: arte entre dos panes’ (Editorial Debate), una obra que recorre Espanya a través de 50 entrepans. Un dels que apareix en el volum és aquest, anomenat El Pollazo.

«Diuen que va néixer a Cadis i el seu atractiu és brutal. És el rei dels entrepans quan tornes de festa i, evidentment, no és una pel·lícula apta per a menors de 18 anys. Una bestialitat entre pans que espanta els nutricionistes com l’all els vampirs», comenta Broc. Aquesta és la recepta de l’entrepà ‘El Pollazo’

Notícies relacionades

Ingredients

  • Pa de barra rústica

  • 1 pit de pollastre

  • 3 talls de magreta adobada

  • 1 grapat de patates fregides (tall tradicional)

  • 2 ous

  • Oli d’oliva verge extra

  • Sal

Elaboració

  1. Cobriu el pollastre i fregiu-lo.

  2. Passeu per la mateixa paella els talls de magreta i daureu-les al gust.

  3. Fregiu a la mateixa paella els ous.

  4. Fregiu les patates en una altra paella.

  5. Afegiu sal i oli al pa.

  6. Col·loqueu els ingredients de l’entrepà seguint aquest ordre: pollastre arrebossat, magreta, patates fregides i ous ferrats.

  7. Tanqueu l’entrepà amb delicadesa i a disfrutar.