Recepta acolorida
Un hummus diferent: de remolatxa amb ‘crudités’
El xef del restaurant Enriqueta, Martín Francioni, proposa donar un pas de rosca (i de color) a aquest popular platillo de l’Orient Mitjà

El xef Martín Francioni fa un pas més enllà amb els plats que prepara al restaurant Enriqueta (Enric Granados, 107), sempre divertits i viatjats. Un bon exemple del seu treball és aquest hummus de remolatxa amb ‘crudités’, més acolorit que el de tota la vida. Aquí teniu la recepta per sorprendre els vostres convidats.
Per al hummus
Ingredients
460 g de cigrons cuits
160 g de remolatxa cuita
50 g de ‘tahina’
1/4 o all
30 g de vinagre de chardonnay
30 g d’oli d’oliva verge extra
1 punta de comí
Sal
Pebre
Elaboració
Escorreu els cigrons i tritureu-los amb la resta d’ingredients amb una batedora.
Per a les ‘crudités’
Ingredients
Rabes
Cogombre
Pastanaga
Tomàquet ‘cherry’ vermell
Elaboració
Talleu a quarts els raves i, en bastonets, el cogombre, la pastanaga i el tomàquet ‘cherry’.
Emplatat
Serviu l’hummus en un bol o plat fondo.
Afegiu-hi les ‘crudités’.
Decoreu amb llavors de sèsam, oli d’oliva verge extra i sal Maldon.
Acompanyeu-ho amb torrades integrals.
Temes:
- Catalunya redueix la burocràcia per treballar als boscos
- Revolució en la mobilitat Els llums V16 permetran avisar dels incidents de trànsit en temps real
- El conflicte del Pròxim Orient La manifestació propalestina de BCN acaba en aldarulls
- Urbanisme Les obres a l’interior de l’estació de Sants desorienten els viatgers
- ¿Ningú vol dimissions?
- Èxit amb Israel i fracàs amb Rússia
- Trump i Putin es veuran a Budapest per intentar "posar fi" a la guerra
- Dijous 30 d'octubre a las 18:30h El Periódico et convida a participar en el nou #afterwork, L'Hospitalet 100 anys de ciutat
- Barcelona Andrea Tova, mexicana a Catalunya: “Em vaig equivocar de país. No sabia que parlaven català”
- REIVINDICACIONS L’intrusisme inquieta els anestesistes: «Hi ha metges no especialistes que estan realitzant sedacions i això comporta greus riscos»