Menja i canta

Un sopar fàcil de preparar i menjar mentre veus el festival d’Eurovisió

  • Et proposem tres plats que requereixen poc temps a la cuina i que podràs disfrutar al sofà davant la tele

Un sopar fàcil de preparar i menjar mentre veus el festival d’Eurovisió
1
Es llegeix en minuts

Aquest dissabte se celebra el festival d’Eurovisió, així que toca sofà i música. Però alguna cosa caldrà sopar i no és qüestió d’embolicar-se amb receptes complicades que, a més, obliguen a asseure’s a la taula. Per això et proposem aquí un menú de tres plats senzills, ràpids i fàcils d’endrapar davant la tele.

Burritos vegans

Aquest mos ‘finger food’ que recull la bloguera Katy Beskow al seu llibre ’Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula) es prepara en només 15 minuts. Sembla impossible que hi hagi res més ràpid i fàcil. Aquí tens la recepta dels burritos vegans.


Truita de pa amb tomàquet

Notícies relacionades

La truita és el recurs més socorregut quan tenim pressa o ens fa mandra cuinar. Així que es tracta d’una bona solució per a una nit festivalera com aquesta. En aquest cas, portem aquí un «invent» del nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós: la truita de pa amb tomàquet.


‘Raw bites’ de dàtils

La xef Viky Valls explica com fa aquests bombons saludables sense sucre / JOAN CORTADELLAS

L’obvi, el fàcil, el temptador, seria acabar el menú amb unes postres de músic (ja saps, aquesta barreja de fruita seca). Però proposem una idea gairebé tan fàcil i molt més llaminera. Aquests ’raw bites’ de dàtils que es v ainventar Viky Valls, del restaurant Maai. «M’encanten aquests bombons: són molt fàcils, molt bons i molt saludables perquè no porten sucre».