Plats senzills

3 receptes de bolets molt fàcils

  • Et proposem fer una sopa, un aperitiu i uns ‘dumplings’ d’allò més saborosos a base de bolets. ¡A disfrutar!

1
Es llegeix en minuts

Si alguna cosa tenen els bolets és que són d’allò més agraïts a la cuina. I aquestes tres receptes de bolets que et recomanem ho demostren. Les han elaborat xefs d’èxit, de manera que són infal·libles. Prova de fer-les i ens dius alguna cosa. ¡Bon profit!

Sopa de bolets

Ara que fa fred, ve de gust una sopa. Per això comencem amb una. ¿Quès us sembla una de bolets com la que proposa Naiara Núñez, del restaurant La Soperí? «Aquesta va ser la primera sopa que vam posar a la carta del nostre restaurant, on treballem amb producte de temporada», explica la «ment pensant» d’aquest establiment i bailaora de flamenc. Pots aprendre aquí com es fa la recepta de sopa de bolets.


Rovellons de botó a la vinagreta

Notícies relacionades

Aquesta recepta és molt especial per al xef Fermí Puig, que dirigeix el seu restaurant homònim: «Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?». Aquí t’expliquem com fer la recepta de rovellons de botó a la vinagreta.


‘Dumpling’ de gambes i bolets

El xef del restaurant Fan Ho, Marcelino Jiménez, explica com fa la recepta del ’dumpling’ de gamba i bolets. / ELISENDA PONS

Marcelino Jiménez recorda amb carinyo aquesta senzilla recepta perquè una vegada en va fer desenes, desenes i desenes per a una gran ocasió. «Vaig preparar aquest plat per a 600 persones en un Català de l’Any i va agradar molt», recorda el cuiner. Aquí tens els secrets de la recepta de ‘dumpling’ de gambes i bolets. Això sí, només per a dues persones.