La recepta de la meva vida
Capipota de Gerard Sans, d'El Mercader de l'Eixample
"Aquesta recepta, que la meva mare sempre ha fet a casa, és per sucar-hi pa. ¡El que més m'agrada!"
El xef Gerar Sanás del restaurant El Mercader de l’Eixample ens presenta la seva recepta de capipota /
INGREDIENTS
-1 kg de capipota
- 100 g de ceba de Figueres picada
-100 g pebrot vermell picat
-200 g tomàquet 'concassé'
-100 g de xoriço ibèric
-2 grans d’all
-1 litre de caldo de pollastre
-1 bitxo
-Oli d’oliva
PREPARACIÓ
1. Bullim el capipota durant 45 minuts fins que estigui tendre.
2. Al mateix temps, elaborem el sofregit. Enrossim lentament els grans d’all laminats, la ceba, després el pebrot i al final hi afegim el tomàquet fins que s’evapori l’aigua de la cocció.
3. Una vegada tenim el sofregit a punt, hi afegim el capipota, el bitxo picadet, el xoriço a trossos i el caldo, i ho deixem coure mitja hora més. ¡I ja estarà!
Notícies relacionades
CONSELL
El repòs és important. Sempre serà més bo l’endemà.
- Recomanacions "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- Amb Liam Neeson El racó de Sant Cugat del Vallès que està ja en la història del cinema
- Moderadors de continguts Acord en l’ero de la subcontracta de Meta: Els 2.059 acomiadats a la torre Glòries seran indemnitzats amb 33 dies
- Almenys 7 persones viuen entre ruïnes a les Cases Barates
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada
- Tres ferits en caure part de l'estructura de l'escenari d'un festival de jotes
- TEST ¿Ets com la teva mare?
- Qüestionari intergalàctic ¿La Força t’acompanya? Celebra l’aniversari de ‘Star wars’ amb aquest test
- La successió de Francesc ¿Qui són els candidats a succeir el papa Francesc? Llista de cardenals ‘papables’
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada