La recepta de la meva vida

Capipota de Gerard Sans, d'El Mercader de l'Eixample

"Aquesta recepta, que la meva mare sempre ha fet a casa, és per sucar-hi pa. ¡El que més m'agrada!"

El xef Gerar Sanás del restaurant El Mercader de l’Eixample ens presenta la seva recepta de capipota / periodico

1
Es llegeix en minuts
GERARD SANS (EL MERCADER DE L'EIXAMPLE)

INGREDIENTS

-1 kg de capipota

- 100 g de ceba de Figueres picada

-100 g pebrot vermell picat

-200 g tomàquet 'concassé'

-100 g de xoriço ibèric

-2 grans d’all

-1 litre de caldo de pollastre

-1 bitxo

-Oli d’oliva


PREPARACIÓ

1. Bullim el capipota durant 45 minuts fins que estigui tendre.

2. Al mateix temps, elaborem el sofregit. Enrossim lentament els grans d’all laminats, la ceba, després el pebrot i al final hi afegim el tomàquet fins que s’evapori l’aigua de la cocció.

3. Una vegada tenim el sofregit a punt, hi afegim el capipota, el bitxo picadet, el xoriço a trossos i el caldo, i ho deixem coure mitja hora més. ¡I ja estarà!


Notícies relacionades

CONSELL

El repòs és important. Sempre serà més bo l’endemà.