La recepta de la meva vida
Capipota de Gerard Sans, d'El Mercader de l'Eixample
"Aquesta recepta, que la meva mare sempre ha fet a casa, és per sucar-hi pa. ¡El que més m'agrada!"
El xef Gerar Sanás del restaurant El Mercader de l’Eixample ens presenta la seva recepta de capipota /
INGREDIENTS
-1 kg de capipota
- 100 g de ceba de Figueres picada
-100 g pebrot vermell picat
-200 g tomàquet 'concassé'
-100 g de xoriço ibèric
-2 grans d’all
-1 litre de caldo de pollastre
-1 bitxo
-Oli d’oliva
PREPARACIÓ
1. Bullim el capipota durant 45 minuts fins que estigui tendre.
2. Al mateix temps, elaborem el sofregit. Enrossim lentament els grans d’all laminats, la ceba, després el pebrot i al final hi afegim el tomàquet fins que s’evapori l’aigua de la cocció.
3. Una vegada tenim el sofregit a punt, hi afegim el capipota, el bitxo picadet, el xoriço a trossos i el caldo, i ho deixem coure mitja hora més. ¡I ja estarà!
Notícies relacionades
CONSELL
El repòs és important. Sempre serà més bo l’endemà.
- Lluita contra el frau Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- PRIMER ANIVERSARI Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- lliga f Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- TENNIS Alcaraz s’acomiada en quarts de final i deixa orfe Madrid
- Copa Amèrica de vela Una regatista d’estirp a l’equip espanyol
- lliga f Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- Apunt Queden cinc finals