Glops fotogènics
Com fer 5 còctels d’estiu per petar-ho a Instagram
- El bàrman Sergio Alba proposa 5 combinats fàcils de fer amb els quals triomfar a les xarxes socials
 
	Durant els mesos de juliol i agost, Sergio Alba imparteix un taller de cocteleria al centre comercial Parquesur (Leganés, Madrid). Un luxe, perquè Alba és campió d’Espanya en la categoria ‘Flair-Bartender professional’ (2008) i té una dilatada experiència en esdeveniments com els premis Goya. I clients ‘top’ com futbolistes de LaLiga.
 
    Aprofitem l’ocasió per demanar-li 5 còctels estiuencs, fàcils de fer i instagramejables que es poden preparar a casa, a la piscina o a la platja.
1. Pandora
 
    Ingredients
- 1 bola de sorbet de llimona al fons
- 4,5 cl de vodka
- 2 cl de Blue Curaçao
- 6 cl de llimonada
- 3 cl de refresc de llima-llimona
Elaboració
- Afegiu una bola de sorbet de llimona en un got llarg i acabeu d’omplir-lo amb gel picat.
- Afegiu la resta dels ingredients i removeu-los fins que tot quedi homogeni.
- Completeu la mesura del got amb refresc de llima-llimona.
2. Caipiroska
 
    Ingredients
- 1 llima a trossos
- 3 cullerades de sucre blanc
- 4,5 cl de vodka
Elaboració
- Macereu les llimes i el sucre a l’interior d’un got On the rocks.
- Afegiu-hi tot el gel picat que càpiga i després el vodka. Removeu.
- Si voleu un còctel perfecte per compartir a les xarxes, decoreu aquest combinat amb una roda de llima.
3. Mojito americà
 
    Ingredients
- 3 cl de rom
- 6 fulles de menta
- 2 cullerades de sucre blanc
- 1 rajolí de llimonada
- 1 llima a trossos
- 2 gotes d’angostura
- 6 cl refresc de llima
Elaboració
- Macereu en un got la menta, el sucre, l’angostura, un rajolí de llimonada i la llima a trossos.
- Afegiu-hi gel fins a cobrir la meitat d’un got llarg i barregeu-hi i refredeu els ingredients abans d’afegir-hi més gel.
- ¿Sobra lloc? Ompliu la copa amb refresc de llima i decoreu-la amb una rodanxa de llimona, un toc de menta i una palleta (de paper, és clar).
4. Cosmopolitan
 
    Ingredients
- 3,5 cl de vodka
- 2 cl de triple sec
- Un rajolí de llima espremuda
- 3 cl de suc de nabius
Elaboració
- Col·loqueu cinc glaçons en una coctelera i prepareu una copa Martini.
- Afegiu els ingredients a la coctelera, agiteu amb força i aboqueu la barreja (sense gel) al got.
- Decoreu la barreja amb una espiral de pell de taronja.
5. Caipiroska de maduixa
 
    Ingredients
- 1 llima a trossos
- 3 maduixes naturals o 2 cl de puré de maduixa
- 1 cullerada de sucre blanc
- 3 cl de vodka
- 2 cl de licor de maduixa
Elaboració
- Macereu en un vas On the rocks les llimes, el sucre i el puré de maduixa.
- Afegiu tot el gel picat que hi càpiga, el vodka i el licor de maduixa. ¡Li donarà un toc dolç perfecte!
- Removeu la barreja amb una cullera i decoreu-lo amb una rodanxa de llima i una maduixa silvestre.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Pensions ¿Quan es cobra la paga doble de Nadal? Bones notícies per als jubilats
- FUTBOL Jordi Alba: «Em motiva més l’Hospi que continuar jugant. Tant de bo arribar a Primera»
- La plaça de la Revolució recull els mobles
- Novetats de l’Agència de l’Habitatge La Generalitat introdueix canvis en la definició de gran tenidor de vivendes a Catalunya
- A partir de dilluns La CCMA rectifica i recupera les marques històriques de TV3 i Catalunya Ràdio
- Denúncia sobre salut mental infanto-juvenil El nostre sistema de salut ens abandona
- Dues festes en una Els millors plans per a la Castaween
- Plans al cine Des del DeLorean fins a quedades cinèfiles
- CATA MAYOR La germandat del ferro, el foc i la tinta
- MODO by The N’ Company: menjar, brindar i ballar al mateix lloc
