Xef feliç

Jordi Roca anuncia que ha recuperat la veu

  • El cuiner certifica, en un vídeo a Instagram, que torna a parlar amb normalitat tot i que adverteix que podria ser que «demà no tingui la mateixa veu»

jordi-roca

jordi-roca / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Gairebé vuit anys després d’haver perdut la veu a causa d’una distonia, Jordi Roca ha anunciat que l’ha recuperat. Sorpresa, emoció, alegria. Un vídeo penjat a Instagram aquest dimecres certifica que pot parlar sense gairebé dificultats. Ja no són murmuris com abans. Ara lluu, com diu ell amb sornegueria, una «veu de locutor de ràdio a les dues del matí».

«No sabeu l’alegria que tinc de poder fer aquest vídeo», comença. «He tingut pics de veu que han anat anant i venint però cada vegada estic una mica millor i he reaprès a parlar sense esforç, una cosa que quan et passa el que em va passar a mi costa moltíssim. Fins i tot pot ser que demà no tingui la mateixa veu», avisa el responsable del món dolç de l’univers d’El Celler de Can Roca, que no ha volgut deixar passar l’ocasió per demanar això als seus seguidors: «Valoreu la veu, valoreu el que teniu».

En qualsevol cas, sembla que a l’enèsim cop no falla. I per això ha proclamat a Instagram: «Avui soc el tio més afortunat del món».

Notícies relacionades

I s’ha dedicat a agrair a tota la gent que l’ha ajudat, animat i acompanyat en aquest procés de recuperació, tan ardu com interminable. Des de la família fins als clients, passant pels amics, els cuiners i els membres de l’equip d’El Celler de Can Roca, Rocambolesc i Casa Cacao per haver-li fet «la vida més fàcil i suportable».

«Espero estar al 100% ben aviat, segueixo amb mal al coll i tensió muscular». Però res a veure amb el que ha patit tots aquests anys. Per això té clar que, com diu al vídeo, «el millor està per venir, serà molt divertit». I nosaltres que ho vegem... i ho sentim.