Informar-se i reservar en un clic

Quatre aplicacions de mòbil per trobar restaurant

  • Aquestes ‘apps’ t’ajudaran a trobar l’establiment que s’adapta millor als teus gustos i necessitats

Quatre aplicacions de mòbil per trobar restaurant
3
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Ara que se celebra el Mobile World Congress 2022, els amants de la tecnologia tenen feina amb tantes novetats com hi haurà a la fira. Però haurien d’oblidar-se de menjar, així que els convidem a utilitzar la tecnologia mòbil per triar bé els restaurants. Per a ells (i per a qualsevol que tingui un mòbil i sigui gurmet o tingui gana i no sàpiga on anar) és aquest article: Quatre aplicacions per escollir restaurant.

Velada

Velada és una aplicació que va ser emparada pel Basque Culinary Center en la seva acceleradora d’empreses emergents, cosa que és garantia de serietat. Dirigida a ‘foodies’ 100% digitalitzats, té filtres contextuals (la selecció de restaurants es pot fer per tipus de menjar, geolocalització, si tenen terrassa coberta o serveixen per a una primera cita) que es poden combinar per trobar un determinat tipus de local en una zona determinada amb un tiquet mitjà determinat.

Permet comprovar la disponibilitat als establiments triats i el seu model d’interacció es basa en els ‘swipes’ (‘lliscar’) a l’hora de triar un restaurant, el mateix llenguatge que utilitzen Instagram Stories o Tinder. Se centra en restaurants de tiquet mitjà i alt de Madrid i Barcelona. Disponible per a iOS i Android.

Yippin

Aquesta ‘app’, ammb un equip compost per joves professionals de diferents sectors relacionats amb la gastronomia, el màrqueting, la tecnologia i el disseny gràfic, es distingeix per la seva intenció de cuidar més el restaurador, que sol pagar comissions altes per aconseguir més clients, i per oferir una experiència atractiva per a l’usuari.

L’usuari de Yippin pot buscar el seu restaurant favorit en funció de la ubicació, del tipus de menjar, de les ofertes, de les valoracions d’altres usuaris... Pot triar opcions de pagament, demanar les consumicions des de la taula sense esperar el cambrer, seguir en directe el procés d’entrega, compartir opinions sobre el repartidor, el menjar i el restaurant amb els seus contactes, rebre ofertes personalitzades.. I pot en tot moment rebre notificacions relacionades amb noves ofertes, promocions i cupons al mòbil. 

Això permet als restaurants tenir un tracte més directe amb els clients. Per als professionals, Yippin és una aplicació gratuïta en una primera fase, amb comissions cinc vegades més baixes que la competència en la segona i que només es cobren per les comandes rebudes.

Muy Japonés

Muy Japonés serveix de guia interactiva mòbil per descobrir i conèixer els més de 1.400 restaurants japonesos d’Espanya. Permet les recerques de restaurants per categories (‘sushi’, ‘ramen’, carn...), per poblacions i ciutats, per ubicació, paraules clau o noms de restaurants, i per distincions i premis que hagi pogut rebre el local.

Informa de cada negoci amb una descripció de les opcions del restaurant, les dades de contacte, les pàgines web, xarxes socials i horaris d’obertura. Tot això, acompanyat de fotografies dels plats. També permet mostrar la millor ruta –tant a peu com en cotxe o altres mitjans de transport– per poder dirigir-se al local pas a pas.

No és necessari registrar-s’hi per utilitzar-la i està disponible de forma gratuïta per als dispositius iOS i Android.

Flipeat

Flipeat permet descobrir restaurants de moda de Madrid, Barcelona i Marbella (pròximament a més ciutats d’Espanya) i reservar en temps real perquè ofereix visibilitat de les taules lliures disponibles en el moment de la consulta.

També permet filtrar per zona, tipus de menjar, preu i fins i tot interior o terrassa, i ajuda a trobar el restaurant que més s’ajusta als teus plans basant-se en les recomanacions de les persones de confiança que cada usuari indiqui dins de l’aplicació. D’aquesta manera, es posiciona també com una xarxa social on descobrir i recomanar restaurants de les persones més pròximes, amics i coneguts.