Fotògraf aficionat

Alberto Chicote: així són les seves fotos d’animals salvatges

  • El popular xef sorprèn els seus fans publicant unes espectaculars imatges preses al Parc Nacional de Yellowstone (EUA)

Alberto Chicote: així són les seves fotos d’animals salvatges

Instagram

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Explica Alberto Chicote en el seu perfil de Twitter: «Soc cuiner, d aquests que els corre l’AOVE per les venes, que cuinen més amb les tripes que amb el cap i que es mengen la vida a mossegades de plaer». L’autodescripció podria qualificar-se d’incompleta en vista de les fotos d’animals salvatges que ha publicat en el seu compte en les últimes hores. Bisons, coiots, àguiles... Espectaculars preses que ha compartit també a Instagram, on afina més amb el seu autoretrat: «Cuino, llegeixo, pinto i fotografio».

El xef és al Parc Nacional de Yellowstone (EUA) divertint-se de valent càmera en mà abans d’afrontar el seu pròxim projecte gastronòmic: Omeraki, un nou restaurant que obrirà a Madrid amb la seva dona i sòcia, Inma Núñez.

Notícies relacionades

En el seu periple ha compartit emocions i fred amb el seu col·lega Paco Roncero. que aquests dies ha sigut notícia per l’obertura del restaurant Seeds al restaurant del MOM Culinary Institute de Madrid (a la foto sobre aquestes línies, els dos cuiners flanquegen el fotògraf Antonio Liébana).

Vet aquí una mostra de les fotografies que ha fet Alberto Chicote a Yellowstone.