Solucions per a tot

Deu ‘gadgets’ de cuina útils, curiosos i barats que mai havies imaginat

Aquests són els estris més sorprenents que hem trobat a Amazon

Deu ‘gadgets’ de cuina útils, curiosos i barats que mai havies imaginat

Amazon

4
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

Que a Amazon hi ha de tot i per a tothom no és un secret. També en el món de la cuina. Tot i així, les meravelles que podem trobar en la botiga virtual sempre aconsegueix sorprendre’ns amb ‘gadgets’ tant curiosos com útils. Hem fet una selecció amb els estris més sorprenents i econòmics que es poden trobar en la plataforma.

Màquina de ‘dumplings’

Màquina de ‘dumplings’Amb aquest nom tan poc ‘marquetinià’ es coneix aquest «artefacte» (així l’anomenen a Amazon) que ens ajudarà a preparar els ‘dumplings’ perfectes. Ara sí que el que no menja asiàtic és perquè no vol, ja que, com diu la descripció, és un instrument que no requereix cap habilitat concreta per ser utilitzat. 15,99 €.

Imant de rentaplats «Limpio/Sucio»

Imant de rentaplats «Limpio/Sucio»Que aixequi la mà el que mai hagi tret els plats bruts del rentaplats creient que estaven nets i s’ha adonat de l’error a la meitat del procés. I viceversa. Per estalviar-nos aquests petits drames domèstics, un ésser de llum va decidir inventar aquests imants per a rentaplats que estalviaran alguna mala estona als més despistats. També està disponible en anglès, italià, francès i alemany. 15 €.

Croquetera

CroqueteraHas provat els guants de silicona, has provat de mullar-te les mans cada dos per tres... Ho has provat tot i tot i així fer croquetes continua sent una catàstrofe. Això no tornarà a passar gràcies a la croquetera, aquest senzill aparell amb quatre motllos intercanviables amb el qual podràs fer croquetes al gust sense ni tan sols embrutar-te les mans. 14,99 €.

Mesurador d’espaguetis

Mesurador d’espaguetisContra el risc de fer espaguetis per a un regiment quan en realitat només necessites una ració, algú ha inventat el mesurador d’espaguetis. Aquest senzill ‘gadget’ permet calcular racions per a fins a quatre comensals, ja que –diu Amazon– «té quatre orificis que poden satisfer les teves diverses necessitats i captar amb precisió la quantitat de fideus». ¿Un altre argument de venda? És una manera senzilla de reduir el malbaratament i estalviar diners. 5,99 €.


Termòmetre digital

Termòmetre digitalEls que en tenen un asseguren que no podrien viure sense, i és que és molt fàcil equivocar-se en una recepta que s’ha seguit a la perfecció només perquè no podem calcular amb exactitud la temperatura de l’oli, per exemple. Un termòmetre digital és la solució a aquest tipus de problemes, ja que evitarà desgràcies culinàries com servir una carn calenta per fora i freda per dins, o, posem per cas, una croqueta encara mig congelada de l’interior. 16,75 €.


Cullera mesuradora digital

Cullera mesuradora digitalEls grans aficionats a la cuina segur que es tornen bojos a l’hora de comptar els grams exactes en les seves receptes de cuina, sobretot en les de rebosteria, ja que qualsevol pas en fals pot ser definitiu a l’hora d’espatllar el resultat final. Per calcular amb precisió les quantitats, res millor que tenir a mà una cullera mesuradora digital que permet pesar amb gran precisió tant sòlids com líquids. 13,99 €.


Tallador de plàtan

Tallador de plàtanEls avantatges de tenir un tallador de plàtan a mà són múltiples, perquè no només ens permetrà combatre el tedi que suposa menjar-se un plàtan a mossegades, sinó que a més quedarà formidable a les nostres macedònies, ja que aconseguirem que tots els talls siguin simètrics. ¿Es pot demanar més per un euret? 1 €


Màquina per coure ous

Màquina per coure ousCoure un ou mai ha sigut tan fàcil. Ja no cal posar un cassó a bullir i veure com se’ns acaba trencant la closca per més acurats que siguem a l’hora d’introduir-l’hi, ja que aquesta gallineta per coure ous permet preparar-los al microones de manera neta i pràctica en només uns minuts. 10,89 €.


Paella d’esmorzar

Notícies relacionades

Paella d’esmorzarEls amants de la cuina saben de sobres que el menjar entra, en primer lloc, per la vista i que no hi ha res com un esmorzar amb unes creos americanes dauradetes i simètriques acompanyades, per exemple, d’un ou ferrat perfectament rodó. Aquestes simetries fan que els plats se’ns assentin millor i ens agradin més, i les podrem aconseguir gràcies a aquesta paella d’esmorzar que ens permetrà cuinar múltiples aliments. També és perfecta per a hamburgueses. 19,99 €.


Vuit eines en una ampolla

Vuit eines en una ampollaAquesta solució culinària és al mateix temps embut, espremedora, ratllador, trituradora, obrellaunes, separador d’ou, obridor i tassa de mesurament. Vuit en un per a aquest estri de coloraines perfecte per a qualsevol ocasió i que et pot salvar la vida si vas de pícnic. I per si això fos poc, és moníssim, perquè ve en un estil d’ampolla amb diferents colors. 11,99 €