Cata mayor

Gust de mar

Marisc «a palades» en aquest restaurant de Barcelona

81081230

  • Restaurant Lera: centenars de quilòmetres per unes llenties (¡i el colomí!)

Marisc «a palades» en aquest restaurant de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

La inflació cada cop està més present i la majoria dels negocis se les han d’enginyar per no caure en l’oblit i lluitar contra els preus competitius del mercat. 

En aquests temps, l’originalitat és primordial per destacar i el restaurant Street Fish n’és conscient. És indiscutible que un dels grans plaers de la vida és menjar i que no hi ha res millor que atipar-se i disfrutar d’una bona menja com el marisc

Aquesta delícia no és un plat que et puguis permetre cada dia però si et ve de gust donar-te un bon homenatge i disfrutar d’un marisc de qualitat sense la necessitat de deixar-te mig sou, la marisqueria Street Fish és una de les millors opcions disponibles a Barcelona.

Notícies relacionades

A més de la qualitat i els gustosos preus, l’originalitat també abunda en aquesta marisqueria. Street Fish té una manera peculiar de portar-te el plat a taula, i és que els cambrers et serveixen la menja en una safata directament amb una pala que surt des de la cuina. El restaurant compta amb una bona mariscada plena de gambons, xels amb all i julivert, navalles, calamarsets a la planxa, musclos i cloïsses. 

La carta del restaurant també inclou diverses opcions per acompanyar la mariscada com són les racions de pica-pica, fregits, peix, marisc, carn i una carta de vins