iniciativa virtual
21 xefs s’apunten a cuinar via Youtube en el #GastroNadal2020
- Alguns dels millors cuiners catalans prepararan els seus plats nadalencs aquest dissabte, dia 12
- L’Antiga Fàbrica Damm es convertirà en un enorme plató de 9.30 a 19.30 hores
GASTRO NADAL 2020
¿Què cuinaran una vintena dels millors xefs catalans als seus restaurants durant les festa nadalenques?I millor encara: ¿com faran aquests plats festius, tradicionals o trencadors segons els seus estils culinaris? Hi ha dues maneres d’esbrinar-ho. Una és anar als seus establiments, un per un, i provar les seves creacions i preguntar-los quins trucs han utilitzat per seduir el nostre paladar. L’altra és més ràpida i podria dir-se que impactant: connectar-se alcanal de Youtube de Gastroeventsel pròxim dissabte per veure#GastroNadal2020, una cita via ‘streaming’ en la qual els xefs posen fil a l’agulla als fogons habilitats a l’Antiga Fàbrica Estrella Dammde Barcelona.
Aquesta iniciativa promoguda i organitzada per Estrella Damm i GastroEvents sota el paraigua de #quenosapaguinelsfogons, que pretén recolzar el sector de l’hostaleria, és unacita virtual, com manen aquests temps de pandèmia. Es tracta d’un projecte molt potent perquè farà del recinte de la cervesera un enorme plató des d’on es retransmetran les evolucions d’aquests ‘cracs’ amb jaqueta.Cada un tindrà mitja hora per cuinar. La jornada començarà a les 9.30 del matí i acabarà les 19.30. Per amenitzar la iniciativa,el sommelier Ferran Centelles, director del departament de begudes de la Bullipèdia i delegat a Espanya per a la Master of Wine anglosaxona Jancis Robinson,proposarà per a cada plat un maridatge amb alguna cervesa de Damm.
L’horari de#GastroNadal2020és aquest:
9.30 hores: Oriol Castro (Disfrutar–dues estrelles Michelin–, Barcelona)
10.00 hores: David Andrés (Via Veneto–una estrella Michelin–, Barcelona)
10.30 hores: Fermí Puig (Fermí Puig, Barcelona)
11.00 hores: Carles Abellan (La Barra de Carles Abellan, Barcelona)
11.30 hores: Fran López (Xerta–una estrella Michelin–, Barcelona)
12.00 hores: Carles Gaig (Gaig Barcelonai Gaig Hotel Mercer, a Bolvir)
12.30 hores: Marc Gascons (Els Tinars–una estrella Michelin–, Llagostera)
13.00 hores:Albert Adrià(Torrons Vicens, Barcelona)
13.30 hores:Nandu Jubany(Can Jubany –una estrella Michelin–, Calldetenes)
14.00 hores: Pere Arpa (Ca l’Arpa –una estrella Michelin–, Banyoles)
14.30 hores: Quim Casellas (Casamar –una estrella Michelin–, Llafranc)
15.00 hores: Joan Roca i Montserrat Fontané (Mas Marroc iCan Roca, Girona) i Jordi Roca (Casa Cacao, Girona)
15.30 hores: Cesc Rovira (Fonda Xesc –una estrella Michelin–, Gombrèn)
16.30 hores: Vicenç Guimerà (L’Antic Molí –una estrella Michelin–, Ulldecona)
17.00 hores: Carles Flinch (Cal Manel, Andorra la Vella)
17.30 hores: Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)
18.00 hores: Quim Márquez (El Quim de la Boqueria, Barcelona)
Notícies relacionades18.30 hores: Victor Quintillà (Lluerna–una estrella Michelin–, Santa Coloma de Gramenet)
19.00 hores: Albert Raurich (Dos Palillos–una estrella Michelin– i Dos Pebrots, Barcelona)
Nandu Jubany Cuiners Estrelles Michelin Damm Ada Parellada Joan Roca Albert Adrià Receptes de cuina Restaurants
- Apunts polítics de la setmana Illa busca pis per a 4 anys i sense banderes
- Els Boixos Nois, la cara catalana del fenomen ultra
- SUCCESSOS Un tribunal ordena investigar la mort d’una nena en una piscina privada
- Anàlisi El cas de la parella d’Ayuso
- Educació a catalunya Mireia Dosil i Carles Granell: "Urgeix un grau d’Educació Matemàtica i l’especialitat a primària"
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- investigació Més de 15.000 euros per viatge, 1.000 per avisar en cas de perill
- Narcotráfic Xarxes internacionals volen moure grans volums de droga en la temporada d’esquí
- Un fenòmen invisibilitzat L'impacte emocional dels processos migratoriis: entre el dol i la resiliència
- Toni Bou: "Em preocupa què faré quan em retiri per ser tan feliç com ara"