dolces temptacions

Tres torrons molt especials i llaminers

Us recomanem clavar les dents a les divertides peces de Vallflorida Xocolaters, a la de patates fregides d'Albert Adrià i a la solidària amb 'La Marató' de Virginias

turron-petazeta-350g

turron-petazeta-350g

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

S’acosten les festes nadalenques, les típiques dates per clavar les dents als torrons, però amb aquests tres us assegurem que voldreu fer-ho durant tot l’any. Perquè a llaminers i originals no els guanya ningú.

Vallflorida Xocolaters

De praliné d’avellanes i quicos amb disseny ‘animal print’

Turró de praliné d’avellana amb quicos i sal, amb disseny ‘animal print’.

Lluís Costa és un pastisser inquiet. Ha creat una trentena de sabors diferents de torrons elaborats de manera artesanal i amb ingredients naturals amb una presentació elegant i sorprenent. Junt amb els clàssics d’ametlla o trufa, s’ha inventat els de galeta, de pistatxos, de praliné d’ametlles amb xocolata i petazeta, de praliné d’avellanes amb quicos i sal (i disseny ‘animal print’), de cava, de whisky, de cheesecake o fins i tot de croissant (d’alguna manera s’ha de notar que va guanyar el concurs Millor Croissant d’Espanya del 2014.

Torró ‘animal print’ de Vallflorida.  17 € (350 grams).


 Lay’s Gourmet 

Amb la firma d’Albert Adrià

Albert Adrià ha creat un torró de patates fregides.

Després de l’èxit aconseguit amb el torró de patates fregides de Christian Escribà, Lay’s Gourmet ha encarregat la mateixa creació a un altre crac: Albert Adrià. Aquesta reinterpretació del torró és el resultat d’una combinació de praliné de nous de macadàmia torrada, xocolata, caramel, sal i les patates fregides Lay’s Gourmet. Adrià ha volgut preservar al màxim el cruixit del tubercle, cosa que ha aconseguit.

Lay’s Gourmet by Albert Adrià. 11,50 €


Virginias

Torró tou d’ametlles solidari amb ‘La Marató’

Torró tou d’ametlles de Virginias.

Notícies relacionades

‘La Marató’ de TV-3 tindrà lloc el 20 de desembre, però abans del gran dia ja es poden fer aportacions, que aquest any serviran per finançar la investigació del coronavirus. Una saborosa manera de fer-ho és comprar productes com el torró tou d’ametlles Virginias. Aquesta edició especial del torró solidari es pot comprar per internet per 5,50 € (les despeses d’enviament són gratuïtes per a comandes de 20 € o més, i de 3,5 € per a comandes inferiors a 20 €), a la seva botiga del carrer del Bisbe, 2, al seu obrador d’Agramunt (Lleida) i en supermercats. 

Torró tou d’ametlles Virginias. 5,50 €