FRED CONTRA LA CALOR
Les 5 millors gelateries de Barcelona, segons Massimo Pignata
El prestigiós gelater italià, que triomfa amb Delacrem (al local d'Enric Granados, 15 ha afegit el del passeig de Sant Joan, 59), recomana 5 bones gelateries de la ciutat

pignata
L’èxit de Delacrem (Enric Granados, 15) i els seus gelats fets amb productes frescos, sense conservants ni colorants, ha portat aquest artesà italià a obrir un altre local al passeig de Sant Joan, 59. Pocs com ell per recomanar bones gelateries de la ciutat. Aquestes són les seves cinc favorites.

1. Gocce di latte
1. Gocce di latte"Juga molt amb les fruites i les espècies"
"Matteo Merella és un home que treballa a consciència. Sempre elabora els gelats amb productes frescos i li agrada jugar molt amb les fruites i amb les espècies, una cosa que m’agrada molt. És al Born: Pla de Palau, 4. A més, té una petita gelateria a prop, a Espaseria, 14, que només serveix gelats vegans".

2. Gelaaati di Marco
2. Gelaaati di Marco"Un referent a Barcelona"
"Marco di Consiglio, que ve d’una família de gelaters, s’ha convertit en una referència per a tots els gelaters de la ciutat. Té molta professionalitat. Sap treballar el producte a pler i les seves presentacions són gairebé artístiques". Llibreteria, 7.

3. Rocambolesc
3. Rocambolesc"Envejo el seu panet: ¡calent i fred!"
"M’encanta el panet: un brioix que es talla per la meitat, s’omple amb gelat i 'toppings' i es passa per una planxa perquè quedi calent per fora i fred per dins. L’envejo perquè és boníssim. ¡Un repte per a qualsevol gelater!". La Rambla, 51-59.

4. Tomo 2
4. Tomo 2"Fan el gelat davant del client"
"El millor gelat és el del dia perquè amb les hores es fa malbé. Aquí el tens acabat de fer. Elaboren el gelat a la barra, davant del client: llancen la barreja d’ingredients a la mantecadora (bat i refreda alhora) i quan està fet, la paren i te’l serveixen". Vic, 2.

5. Tío Che
Notícies relacionades5. Tío Che"Serveixen l’orxata de diverses maneres"
"Els seus gelats no estan malament però el què més m’agrada aquest negoci emblemàtic és la seva orxata. És molt poc dolça i la serveixen de diverses maneres, una cosa que em crida molt l’atenció perquè jo també faig orxata". Rambla del Poblenou, 44-46.
- Novetat Cercle blau a Whatsapp de Meta AI: com treure'l del telèfon
- Accident Un funeral multitudinari acomiada la família Escobar-Camprubí
- Sant Jordi 2025, la festa del 23 d'abril Cercas, Bosch i Dueñas coronen un Sant Jordi miraculós i pletòric
- Ciutat vella Els comerciants del Raval reivindiquen la presència de ‘skaters’
- AUTOCAR SINISTRAT L’ús del cinturó condiciona les ajudes del bus que va xocar a França
- Futbol Sentència en l’enviament d’entrades per a la final de la Copa del Rei: Declaracions oficials de One Box i del Barça
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Salut El doctor Manuel Sans Segarra explica l'origen de l'estrès: "La causa fonamental de la nostra societat actual és l'ego..."
- Freixenet acomiadarà 180 empleats i reduirà un 25% la seva plantilla per la sequera
- Això és del que t’has d’acomiadar als 60 si vols ser més feliç