FRED CONTRA LA CALOR
Les 5 millors gelateries de Barcelona, segons Massimo Pignata
El prestigiós gelater italià, que triomfa amb Delacrem (al local d'Enric Granados, 15 ha afegit el del passeig de Sant Joan, 59), recomana 5 bones gelateries de la ciutat
pignata
L’èxit de Delacrem (Enric Granados, 15) i els seus gelats fets amb productes frescos, sense conservants ni colorants, ha portat aquest artesà italià a obrir un altre local al passeig de Sant Joan, 59. Pocs com ell per recomanar bones gelateries de la ciutat. Aquestes són les seves cinc favorites.
1. Gocce di latte
1. Gocce di latte"Juga molt amb les fruites i les espècies"
"Matteo Merella és un home que treballa a consciència. Sempre elabora els gelats amb productes frescos i li agrada jugar molt amb les fruites i amb les espècies, una cosa que m’agrada molt. És al Born: Pla de Palau, 4. A més, té una petita gelateria a prop, a Espaseria, 14, que només serveix gelats vegans".
2. Gelaaati di Marco
2. Gelaaati di Marco"Un referent a Barcelona"
"Marco di Consiglio, que ve d’una família de gelaters, s’ha convertit en una referència per a tots els gelaters de la ciutat. Té molta professionalitat. Sap treballar el producte a pler i les seves presentacions són gairebé artístiques". Llibreteria, 7.
3. Rocambolesc
3. Rocambolesc"Envejo el seu panet: ¡calent i fred!"
"M’encanta el panet: un brioix que es talla per la meitat, s’omple amb gelat i 'toppings' i es passa per una planxa perquè quedi calent per fora i fred per dins. L’envejo perquè és boníssim. ¡Un repte per a qualsevol gelater!". La Rambla, 51-59.
4. Tomo 2
4. Tomo 2"Fan el gelat davant del client"
"El millor gelat és el del dia perquè amb les hores es fa malbé. Aquí el tens acabat de fer. Elaboren el gelat a la barra, davant del client: llancen la barreja d’ingredients a la mantecadora (bat i refreda alhora) i quan està fet, la paren i te’l serveixen". Vic, 2.
5. Tío Che
Notícies relacionades5. Tío Che"Serveixen l’orxata de diverses maneres"
"Els seus gelats no estan malament però el què més m’agrada aquest negoci emblemàtic és la seva orxata. És molt poc dolça i la serveixen de diverses maneres, una cosa que em crida molt l’atenció perquè jo també faig orxata". Rambla del Poblenou, 44-46.
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
-
- Una història de superació "L’addicció va agafar les regnes de la meva vida"
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda Renda 2021: Sis deduccions de la declaració de l’IRPF 2020 que no s’han d’oblidar
- Vine a escalar i queda't a dormir
- ¿Per què els espanyols som els únics europeus que utilitzem persianes?
- Dubtes tributaris ¿Cal declarar els bizums a Hisenda en la renda 2021-2022?