BONS AMANIMENTS

Lomo Bajo: com preparar un bistec tàrtar perfecte

La websèrie 'Cata mayor', amb Pau Arenós, s'endinsa en el món de les carns en companyia del xef Carles Tejedor

1
Es llegeix en minuts
ON BARCELONA

¿On menjar un bistec tàrtar de primera? ¿Com s’ha de preparar perquè els convidats a un sopar o dinar casolà saltin d’alegria i cridin el nom de la cuinera o el cuiner domèstic en veu alta?

La websèrie gastronòmica ‘Cata Mayor’‘Cata Mayor’ entra en un dels restaurants de Barcelona on més coneixement carni atresoren, desdoblat en dos llocs: Lomo Bajo (a la planta baixa, per descomptat) i Lomo Alto (a la primera).Lomo BajoLomo Alto Els dos espais els dirigeix el cuiner Carles Tejedor, que en els últims anys s’ha especialitzat en les maduracions extremes, amb canals de bou penjades durant més d’un any en una cambra amb la temperatura i la humitat controlades.

Notícies relacionades

El periodista Pau Arenós Pau Arenósatén les explicacions de Carles, que li ensenya les neveres de la casa, on pengen espectaculars peces de boví. A la cuina, el xef prepara tres tàrtars de tres races i edats diferents. Consells sobre com tallar i com barrejar. ¿Quin guanyarà? Davant del dubte, la resposta sempre és: ¡més picant! Asseguts a Lomo Bajo, decidiran quina és la preparació victoriosa. ¿A algú li ve de gust, a més, un entrepà de tàrtar?

Barcelona té un gran nombre de restaurants especialitzats en carns, on sadollar la més primitiva de les passions gastronòmiques. I Lomo Bajo/Lomo Alto és probablement el millor.