Sanitat pública

Castelldefels acull una nova campanya de donació de sang durant el mes d’agost

Castelldefels acull una nova campanya de donació de sang durant el mes d’agost
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La unitat mòbil de donació del Banc de Sang i Teixits portarà a terme una campanya de donació de sang a Castelldefels (Baix Llobregat) aquest estiu.

El Banc de Sang i Teixits necessita més de 1.000 donacions de sang al dia per garantir que tothom tingui sang quan ho necessiti, per exemple per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments o en cas d’accidents greus.

La unitat es desplegarà tant el dilluns 14 d’agost com el dimarts 29 d’agost, a la plaça Joan XXIII (al costat del CC Frederic Mompou) de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Des de l’Ajuntament de Castelldefels recorden que és necessari que els donants reservin hora des de la web del Banc de Sang.

Més grans de 18 anys

Des del Banc de Sang i Teixits recorden que només poden donar sang les persones més grans de 18 anys (fins als 70 anys), que es trobin bé de salut i que pesin més de 50 quilos. «No fa falta estar en dejú per fer-ho. És necessari portar un document identificatiu personal», remarquen des del consistori castelldefelenc.

Notícies relacionades

El Banc de Sang i Teixits és l’empresa pública que té per missió la gestió i administració de la donació, la transfusió i l’anàlisi de la sang i el plasma sanguini, a més d’actuar com a centre d’obtenció i processament de teixits.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels