Política local

Mor el regidor de Castelldefels Jesús Romo «per una greu malaltia»

Mor el regidor de Castelldefels Jesús Romo «per una greu malaltia»

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) ha lamentat en un comunicat la mort del regidor delegat de Planejament, Gestió i Urbanitzacions i adjunt a Urbanisme i Obres, Jesús Romo (PP), que, segons ha donat a conèixer el consistori, ha mort aquest mateix divendres, 28 de juliol, «per una greu malaltia».

Romo va néixer a Madrid el 1937, estava casat i era pare d’un fill. Llicenciat en Màster Business Administration, en l’especialitat de Màrqueting i diplomat en Tècniques del Transport Marítimes i Aèries, va exercir de gerent de diverses empreses multinacionals al llarg de la seva vida.

Jesús Romo també va ser president de la Junta Local del PP de Castelldefels. Va entrar com a regidor en l’oposició del consistori castelldefelenc durant el mandat 2003-2007 i en el mandat 2011-2015 va exercir de regidor d’Urbanisme i Obres. Així, durant el mandat 2015-2019 i 2019-2023 va continuar com a regidor del PP, tot i que en aquest període va ser una altra vegada en l’oposició. Actualment, formava part del govern municipal que lidera el popular Manu Reyes i era regidor delegat de Planejament, Gestió i Urbanitzacions i adjunt a Urbanisme i Obres.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Castelldefels ha decidit decretar tres dies de dol oficial. També es col·locaran durant aquests dies les banderes a mig pal a la façana del consistori.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels