Transport públic

Adif invertirà 10 milions d’euros més a reforçar l’estació del centre de Castelldefels

  • Adif destinarà 23,2 milions a la remodelació de l’estació de Castelldefels

  • Renfe incrementa la seva oferta durant l’estiu a Castelldefels: freqüències i horaris

Adif invertirà 10 milions d’euros més a reforçar l’estació del centre de Castelldefels

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Adif ha anunciat una nova inversió de 10 milions d’euros destinada a la remodelació de l’estació de Castelldefels centre. El projecte, adjudicat a Siemens Rail Automation, consisteix en l’adaptació de les instal·lacions de senyalització i telecomunicacions de l’estació al nou esquema de vies que tindrà després de la seva remodelació, unes obres que, per la seva banda, costaran 20,2 milions d’euros.

Després d’aquesta remodelació, l’estació separarà el trànsit de trens de Rodalies de les circulacions de mitjana i llarga distància, de manera que s’evitaran interferències entre si. D’aquesta forma, «s’agilitzaran els serveis ferroviaris i es facilitaran les circulacions de trens que passen per l’estació», assenyalen des de l’ajuntament castelldefelenc.

Nova configuració

Amb la nova configuració, les vies 1 i 6 (amb les andanes) canalitzaran les circulacions de trens que passen, tinguin o no parada a l’estació.

A les vies centrals, 2 i 4 i l’andana central, estacionaran els trens que tenen origen o destinació a l’estació. Així, la via 3 es destinarà a l’estacionament de maquinària de manteniment i càrrega i descàrrega de materials.

Notícies relacionades

La remodelació de l’estació es completarà amb la construcció d’un nou pas inferior entre andanes, que «reforçarà l’accessibilitat i facilitarà el trànsit de viatgers per tot el recinte ferroviari».

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels