Transport públic

Renfe incrementa la seva oferta durant l’estiu a Castelldefels: freqüències i horaris

Es comptarà amb 17 trens més durant els caps de setmana i dies festius de juny, juliol, agost i setembre

  • L’estació de Gavà torna a la normalitat amb el dubte sense resoldre sobre l’origen de l’avaria i el Govern a cegues

Renfe incrementa la seva oferta durant l’estiu a Castelldefels: freqüències i horaris

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Renfe ha decidit incrementar aquest estiu l’oferta de serveis de trens de Rodalies a l’estació de Playa de Castelldefels (Baix Llobregat). D’aquesta manera, els usuaris de la xarxa que vulguin acostar-se a la costa disposen de més freqüències.

Així, a partir del 3 de juny i fins a l’1 d’octubre, s’augmenta l’oferta a l’estació de Playa de Castelldefels de la línia R2 amb 17 trens més durant els caps de setmana i dies festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es faran tant en els serveis en direcció a Barcelona com en direcció sud, cosa que «permetrà facilitar els desplaçaments aquest estiu», informen des de Rodalies.

En direcció sud, és a dir, els trens que surten de Barcelona, entre les 9.00 i les 13.00 h s’incorporen vuit noves freqüències que permetran «facilitar el trasllat cap a la costa».

Notícies relacionades

En el sentit contrari, en direcció a Barcelona i amb sortida des de l’estació Playa de Castelldefels, seran un total de noves freqüències entre les 16.00 i les 20.00 h, cosa que significarà duplicar el nombre de trens en aquesta franja horària per a la tornada cap a la capital catalana al vespre.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels