Transport

Adif destinarà 23,2 milions a la remodelació de l’estació de Castelldefels

L’estació de Castelldefels «constitueix un punt estratègic de la xarxa de Rodalies» al sud de Barcelona

Adif destinarà 23,2 milions a la remodelació de l’estació de Castelldefels

@OlladelRei

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Adif destinarà 23,2 milions d’euros per remodelar l’estació de Castelledefels (Barcelona) a fi d’agilitar el trànsit del servei ferroviari de Rodalies i facilitar les circulacions de trens passants, segons un comunicat de l’empresa aquest divendres.

L’estació de Castelldefels «constitueix un punt estratègic de la xarxa de Rodalies» al sud de Barcelona i, gràcies a aquesta actuació, optimitzarà i flexibilitzarà la seva capacitat operativa en l’explotació ferroviària.

Les obres, que formen part del Pla de Rodalies, suposaran reestructurar l’actual esquema de vies i andanes de l’estació, de manera que permeti separar i diferenciar els trànsits de Rodalies de les circulacions passants de mitjana i llarga distància, per evitar eventuals interferències.

¿Com quedarà finalment?

Notícies relacionades

Després de la remodelació, les vies 1 i 6, amb les respectives andanes, es destinaran a canalitzar les circulacions de trens passants, que tinguin o no parada comercial a l’estació.

Les dues vies centrals (les vies 2 i 4 i l’andana central) serà on estacionin les circulacions terme, i la via 3 es destinarà a l’estacionament de maquinària de manteniment i a la càrrega i descàrrega de materials.