Concerts

Three Cool Cats portarà el jazz dels anys 20, 30 i 40 a Castelldefels

L’espectacle mostrarà un repertori que inclou jazz de Nova Orleans, els primers exemples del rock’n’roll, passant per l’era del swing i altres estils

Three Cool Cats portarà el jazz dels anys 20, 30 i 40 a Castelldefels

Núria Aguadé / Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Sala Margarita Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels (Baix Llobregat) acull aquest divendres, 31 de març (20 hores), el concert de la banda Three Cool Cats. L’actuació forma part del Cicle Contrabaix i la programació estable d’arts escèniques i música que organitza l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Cultura.

Three Cool Cats és una banda formada per músics d’Espanya, els Estats Units i Rússia creada del desig d’acostar el jazz dels anys 20, 30 i 40 del segle passat a tot el món.

L’espectacle mostrarà un repertori que inclou jazz de Nova Orleans, els primers exemples del rock’n’roll, passant per l’era del swing i altres estils.

Notícies relacionades

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la web Entràpolis.com i a la taquilla de la sala una hora abans del principi del concert. L’espectacle tindrà una durada aproximada d’una hora i l’entrada general tindrà un preu de vuit euros –de sis euros en cas de presentar el carnet de la Biblioteca–.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels