Col·lectius vulnerables

Castelldefels habilita el centre cívic Frederic Mompou com a alberg pel fred

  • Des del consistori assenyalen que el servei es mantindrà, com a mínim, fins diumenge vinent 29 de gener –inclosa la nit de diumenge a dilluns

Castelldefels habilita el centre cívic Frederic Mompou com a alberg pel fred

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Castelldefels (el Baix Llobregat) ha habilitat el Centre Cívic municipal Frederic Mompou com a alberg perquè les persones sense sostre que hi ha a la ciutat es puguin «protegir davant l’episodi de fred» que assola aquests dies Catalunya –amb alerta per neu també en part del territori.

Des del consistori assenyalen que el servei es mantindrà, com a mínim, fins diumenge vinent 29 de gener –inclosa la nit de diumenge a dilluns. «Si el fred persisteix, s’allargarà. Altrament, es podria desactivar abans», afegeixen des de l’Ajuntament de Castelldefels.

L’operatiu compta amb la col·laboració de Creu Roja, que hi aporta matalassos i mantes, i de Càritas, que ofereix roba de recanvi i productes d’higiene per a les persones que ho necessitin.

Notícies relacionades

Així, des de l’ajuntament assenyalen que les persones sense sostre poden dormir i fer ús dels serveis i dutxes del centre, a més de calefacció i vigilància. «També se’ls ofereix esmorzar», comenten des de l’ajuntament.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels