Art

L’artista Pati Rivera inaugura ‘Cos, espai, violència’ a Castelldefels

  • S’inaugurarà aquest 21 de gener a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i l’exposició es podrà visitar fins al 9 de febrer

L’artista Pati Rivera inaugura ‘Cos, espai, violència’ a Castelldefels

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’artista Pati Rivera inaugurarà aquest dissabte 21 de gener l’exposició ‘Cos, espai, violència’ a Castelldefels (Baix Llobregat). Des de l’Ajuntament expliquen que, a la seva obra, Rivera explora i es qüestiona els llocs, espais i formes en què un cos es conté, construeix o habita. «El cos contrau les intencions, d’altres les fa esclatar», diuen.

Des del consistori indiquen que l’art «ens permet comprendre la realitat i no només ens ajuda a suportar-la», sinó que «enforteix la decisió de fer-la més humana, més digna de la humanitat».

L’obra de Pati Rivera s’inaugurarà a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels i l’exposició es podrà visitar fins al 9 de febrer en el mateix horari de la biblioteca.

Notícies relacionades

‘Cos, espai, violència’ explica a través de l’art en paraules de Pati Rivera «com al cos se’l violenta, també li neix la sang i la ira a les entranyes. Aquesta cotilla càrnia colla molt. Entre l’estrangulació del context que vivim i la necessitat d’ocupar-ho tot de manera expansiva, sorgeix inicialment una conversa a través del moviment corporal. Posteriorment, un diàleg que s’estableix entre taca/línia/paraula».

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels