CURES HIVERNALS

Potenciar les defenses del cos per afrontar l'arribada del fred

Defens d'Or és una beguda funcional que ajuda a combatre des de l'interior refredats i infeccions

Combina vitamines i minerals com el zinc per enfortir el sistema immunològic

vichy

vichy

3
Es llegeix en minuts

Cada vegada sembla que el fred arriba més tard, però aquest retard pot tenir un efecte multiplicador dels refredats. Sigui perquè encara no s’ha fet el canvi d’armari, perquè s’està despistat quant a la previsió meteorològica o perquè el cos no està acostumat, el cert és que els refredats abunden quan la tardor deixa per fi d’imitar l’estiu i comença a posar-se seriós. Davant d’això, hi ha dos remeis complementaris: abrigar-se bé i prendre algun suplement que permeti incrementar les defenses naturals de l’organisme, com Defens d’Or, un dels productes que integren la gamma de begudes funcionals de Vichy Catalan Corporation.

Es tracta d’un producte amb gust de pinya i coco, sense gluten ni sucres ni lactosa, que s’ha manifestat eficaç en «la disminució de la severitat i durada del refredat comú, així com en la reducció de probabilitat de patir infeccions, sobretot al tracte respiratori superior», tal com remarca el doctor Josep Maria Gatell, un dels autors de l’informe mèdic sobre aquest producte. Defens d’Or incorpora –a més d’una combinació d’aigua Vichy Catalan i Font d’Or– diferents components naturals, extractes vegetals, vitamines (A, B6, B9, B12, C, D3) i diversos minerals, entre els quals el zinc, amb gran aportació a l’hora de reforçar el sistema immunològic.

Bon funcionament

«El zinc és un micronutrient que exerceix un paper important en el sistema immunitari, participant en el desenvolupament, funció i regulació de cèl·lules tant del sistema immune innat com adaptatiu», afegeix el doctor Gatell. En aquest sentit, una ampolla de 200 ml de Defens d’Or proporciona pràcticament el 100% de la ingesta diària d’aquest mineral, fonamental per alcorrecte funcionament dels òrgans vitals i la potenciació del sistema de defensa de l’organisme.

Alhora, una beguda rica en zinc aporta un efecte antioxidant i es comporta com un agent antiinflamatori, que «pot restaurar o fins i tot millorar la funció immune». Per això, l’informe mèdic assenyala que han sigut utilitzats com a tractament complementari en malalties com el refredat comú, els trastorns gastrointestinals crònics i algunes malalties renals. I en el cas de les al·lèrgies, com al pol·len, un sistema immune reforçat permet no només combatre els símptomes al·lèrgics (la baixa presència de zinc en l’organisme pot generar reaccions exagerades als al·lergògens), sinó també evitar altres malalties fruit de la disminució de les defenses.

Multivitamines 

El tractament Defens d’Or consisteix en una ampolleta diària, que es pot prendre tant a temperatura ambient com freda. Una manera fàcil i gustosa de «potenciar les defenses des de l’interior», que basa la seva eficàcia no només en minerals com el zinc i el seleni, sinó també en la seva combinació multivitamínica. D’una banda, la vitamina A ajuda en la formació de cilicis de la mucosa, convertint-se en la primera barrera contra les infeccions. D’altra banda, les vitamines B, C i D ajuden a activar les cèl·lules del sistema immunitari, destacant en concret l’efecte antioxidant de la C, que permet l’eliminació dels radicals lliures generats en la inflamació.

Notícies relacionades

Defens d’Or forma part de la gamma Vichy d’Or, que compta també amb productes com araRepara d’Or i Protect d’Or. Totes, begudes funcionals creades per la combinació de Vichy Catalan i aigua Font d’Or, juntament amb components naturals, vitamines i minerals. «Els tractaments Vichy d’Or no són només begudes, sinó que estableixen el nou protocol de joventut: una cura interna per reflectir el millor aspecte extern», expliquen fonts de Vichy Catalan Corporation.

Gràcies a les seves fórmules avalades per professionals de la salut, cada producte de la gamma ofereix una solució perfecta per a una necessitat concreta de la població, mostrant una eficàcia real en diferents estudis clínics. D’aquesta manera, si Protect d’Or està especialment indicat per preparar la pell davant de l’arribada de l’estiu i la forta incidència del sol, Repara d’Or s’ha dissenyat per reparar la pell després del període estival. Per la seva banda, quan Defens d’Or es mostra més eficaç és en èpoques d’entretemps, com la tardor i la primavera.

Una ampolleta al dia

<span style="font-size: 1.6rem;">Les begudes funcionals suposen una revolució respecte als tractaments tradicionals, ja que canvia l’enfocament per proposar una cura des de l’interior. Aquest és el concepte de la gamma Vichy d’Or, formada per tres productes que es venen en farmàcies i a la botiga ‘online’ de</span><span style="font-size: 1.6rem;"> Vichy Catalan Corporation (latiendavichy.com). El tractament consisteix en la ingesta d’una ampolleta al dia, la qual cosa redueix el temps d’aplicació.</span>

Temes:

Fred